středa 16. října 2013

Co nosím v kabelce

 Dneska jen v rychlosti vám dovolím nahlédnout do mé kabelky a odtajním vám co v ní nosím. Nemusíte se děsit jejího obsahu. Nosím tam asi všechno co každý jiný. Žádné odpadky, papírky a jiné neuvidíte. Protože nesnáším v kabelkách bordel a neustále je měním. Takže obsah je celkem skromný. Nesnáším tahat spoustu nepotřebných věcí, které jsou mi ve finále na nic a akorát zabírají místo.

Nejčastěji nosím tuto nejnovější kabelku. Ale záleží kam jdu, po té se také velikost kabelky mění.
Úplně základní věci co nosím je peněženka, mobil, kapesníčky, kosmetická taštička. V létě sebou ještě nosím láhev s pitím. Jelikož se mi podařilo jednou v horku omdlít a natáhnout se na schodech v autobuse. Od té doby si sebou všude beru pití.

Další věcí kterou sebou nosím podle potřeby je deštník. Pokud vím, že má být deštivé počasí tak ho nosím neustále při sobě. Dále jsou to sluchátka. Když jedu autobusem a ne autem vždycky si je sebou beru. Nesnáším sedět v autobuse bez hudby. Pak je to také diář. Protože jsem hlava děravá a musím si vše psát. A poslední je nějaká menší igelitová taška. Kdybych něco potřebovala koupit, tak abych to netahal v ruce.

A to je vše o tom co sebou nosím v kabelce :)




Žádné komentáře:

Okomentovat