pátek 31. května 2013

Essence lak

Dnes jen v rychlosti vám ukážu lak na nehty. Určitě je všichni máte doma. Proč? Protože jsou super. Hledala jsem červený lak. Tento je naprosto super, vypadá hezky a cena je velmi přijatelná. Já mám v odstínu 114 fame fatal. A rozhodně si pořídím další.



středa 29. května 2013

Tip pro Vás - Džínová bunda

Opět jsou velmi oblíbenými  a často nošenými džínové bundičky. Myslím si, že toto léto je bude nosit snad každá holka. A proto mám pro vás tip kde sehnat hezké a levné bundičky. Když jsem se dívala na internetové stránky kolik stojí tak jsem celkem koukala. Cena se pohybuje od 500 až do 2000,-. Což je neuvěřitelné a bundu za takovou cenu bych si nekoupila. Možná když zašátráte ve svém starším šatníku, takovou bundu najdete, protože se tenhle hit vrací a je možno, že už jste si ji někdy koupili. A proto jsem nejdřív vyrazila do "sekáču". Kolikrát se tam dají koupit opravdu dobré kousky. A zrovna tento obchod dováží věci z Anglie. Našla jsem tam tři džínové bundy. Mě se nejvíce líbila samozřejmě ta, kterou jsem si koupila. Stála 89,- je jako nová a je úplně jiná. Strašně moc se mi na ni líbí zapínání a jsem s ní velice spokojená. Takže jestli si chcete nějakou pořídit a ne zaplatit přemrštěnou  cenu, zkuste nejdřív mrknout "sekáču". 


pondělí 27. května 2013

Společenské hry

Nám tu pro vás typ na společenské hry. A jsou rovnou tři. Každá se týká něčeho jiného a u některých je dobré s v daném oboru, kterého se týkají trošku orientovat.
První jakou určitě většina z vás zná jsou AKTIVITY. Jedná se o to, že podle políček na kterém stojíš bud danou věc na kartičce kreslí, předvádíš nebo se snažíš vysvětlit o co jde. Je to opravdu velmi zábavná hra a dost se u toho nasmějete. Jsou různé druhy této hry ať už pro děti nebo různé edice.




Další je ČESKÝ FILM. V této hře je potřeba trošku znát filmy a herce. Samozřejmě narazíte třeba na režiséri a jejich manželky a lidi, které třeba vůbec neznáte, přesto se to hrát dá. A dozvíte se něco nového.




Poslední a u nás velmi hranou hrou je SVĚT OTÁZKY A ODPOVĚDI. Otázky se týkají Evropy, Asie, prostě celého světa. Samozřejmě je tam hromadu otázek ze sportu, zvířecí říše, obyvatel různých kontinentů a jiného. Je třeba něco znát, než hru začnete hrát. Ovšem i my kolikrát koukáme co všechno tam je.


pátek 24. května 2013

Oblíbené dekorace v mém pokoji

Chtěla bych vám ukázat pár věcí ,které mám v pokoji, které mi dělají radost a jsem ráda, že je tu mám. Samozřejmě jsou to jen takové "kravinky" co jiného, ale bez nich by to tady vypadalo prázdně.

Tento "zvoneček" mám už hrozně dlouho, ale jelikož se mém bratrovi také líbil, když byla malý, urval mi z něj co se dalo. Už je to jen takové torzo, ale nemám srdce ho vyhodit.

Miluji svoji sbírku kabelek a jsem na ni pyšná.

Úžasný obraz.

Nádherně vonící svíčky. Jahodovou už mám snad  rok.

Super košíčky z Ikei. Sice nejsou žádný bytelný, ale hrozně se mi líbily.

Medvěd, který obývá mou postel. Bohužel při dívání na televizi slouží, jako polštář.

A poslední můj kosmetický stolek.

středa 22. května 2013

L´oreál Paris - čistící peeling recenze

Mám tu pro vás malou recenzi na čistí peealing. Jak už jsem kdysi psala je to moje druhé balení nějakého peelingu, dříve jsem je moc nepoužívala. Po používání každý večer jsou moje černé tečky redukovány a pomalu mizí. Nikdy jsem neměla nějaký velký problém s pupínky, většinou mě trápily černé tečky na nose. Zhruba před tři čtvrtě rokem jsem začala používat peealing každý večer a musím říct, že je to opravdu znát. Tento produkt vám má zajistit 1. Vyčištěnou a hladkou pleť 2. Pupínky ustupují  3. Černé tečky jsou redukovány. Já ho používám jen na lokální místa, což je nos a brada. Složení je klasické u tohoto produkt, obsahuje malé zrníčka, které vám čistí pleť. Vůně je svěží mentolová. Ve slevě mě stál okolo 150,- a svůj účel plní tak jak má. Jsem s ním spokojená a určitě můžu doporučit.




pondělí 20. května 2013

Home

Na dnešek mě nenapadlo žádné kloudné téma. A tak přináším jen čtyři fotky mazlíků, co teď mlsám, oblíbený lak na nehtech a oblíbenou voňavku :)
   


pátek 17. května 2013

TAG: Sedm kosmetických hříchů.

Dnes jsem tu s tagem, který se týká kosmetiky. Narazila jsem na něj na internetu, což se přiznávám a chci vám ho zodpovědět. Tak jdeme na to.

1. Tvůj nejlevnější produkt v kosmetické sbírce. Je asi pomáda na rty. Přesto, že je to velké balení, tak mě stála čtrnáct korun. Když si vezmete normální pomádu klasické velkosti, tak většina stojí okolo dvaceti korun.

2. Tvůj nejdražší produkt v kosmetické sbírce. Je asi BB krém od Garnier a make up a báze, které byly v jednom balíčku za 250,- od Rimmel. Já většinou přes ty dvě stovky do jednoho produktu nejsem ochotna investovat, to se mi cuká ruka.

3. Který výrobek miluješ a zároveň nenávidíš. Úplně nejvíc mě štve rtěnka od Elf. Vybrala jsem si matnou v odstínu Coral. Je to krásná barva, na rtech hezky vypadá a když si omylem olíznu rty tak je i sladká. Štve mě na ni ale to, že vůbec nevydrží a kolikrát když si ji nanesu na pusu začne se žmolkovat. Hrůůůza.

4. Jaký je tvůj nejchutnější produkt. Byla to taková šíleně lesklá rtěnka, která krásně voněla. Nedala se vůbec nosit jelikož bych vypadal jako šašek. Ale nádherně voněla úplně k sežrání.

5. Který produkt nepoužíváš, protože jsi líná. Je to podkladová báze. Většinou na ni kašlu i když si říkám, že bych ji používat měla. Když někam jdu a na líčení mi záleží tak ji použiji.

6. Který produkt ti přidá na sebevědomí. Je to řasenka. Pokud mám v pořádku pleť se kterou nemám žádný problém, tak mi postačí jen řasenka. Ale většinou používám i trošku BB krému.

7. Který kosmetický produkt by jsi chtěla dostat darem. Jak už jsem někde říkala, chtěla bych vyzkoušet nějaké výrobky od MAC, to mě opravu láká.



středa 15. května 2013

15.2. 2013

Dnes jen takové malé nákupy. Protože se snažím šetřit a máme v plánu jet v létě k moři, tak moje nákupy jsou velmi omezené. Přesto jsem si potřebovala pár věcí přikoupit, ať už ty co mi došly nebo které jsem potřebovala. Nákup je velmi omezen a obsahuje jen čtyři věci.
První věc, kterou jsem opravdu potřebovala a která mi docházela byla pleťová voda. Je to už druhá pleťová voda od Garnier. Tato je pro normální a smíšenou pleť s detoxikačním výtažkem z hroznů. A krásně voní.
Další věcí je vycpávka do drdolu. Určitě jste viděli, že jsem si vyráběla sama po domácku svoji vycpávku z houbičky na nádobí. Ovšem v kiku jsem narazila na tuto vycpávku za 25,- korun a tak jsem si řekla, že levnější určitě už nenajdu a vezmu si ji. Protože jak se znám bych si to pak vyčítala za ty prachy. Poslední věcí jsou botky. Oboje jsou od Větnamců. Každé stály 200,- a jsem s nimi spokojená. Hledala jsem světlé jednoduché baleríny a druhé něco mezi botaskami a balerínami. Pro mě spokojenost největší. A to je pro dnešek vše :)






pondělí 13. května 2013

Moje kabelky

Jsem velký milovník kabelek. Pokaždé když nějakou vidím mám potřebu si ji koupit i když ji nepotřebuji. Rozhodně nejsem ale ten typ člověka, který si koupí jednu kabelku za dav tisíce a nosí ji neustále, to tedy ne. To bych nevydržela. Většina mých kabelek je levnějšího rázu. Některé jsou od větnamců a jiné z obchodních center. Momentálně mám na svém věšáčku 15 aktuálních kabelek, které nosím. Zbytek starých kabelek, které nenosím (je jich tam asi 10 a už nejsou v kurzu) mám schované ve skříni, jelikož je mi líto je vyhodit. Žádnou kabelku nenosím, tak dlouho až se začne rozpadat. Psychicky bych to nedala, nosit pořád tu stejnou.:D. Možná se vám to zdá na hlavu mít tolik kabelek a na co. Možná má taky někdo takovou "úchylku " v kabelkách jako já a tak mě chápe.
















pátek 10. května 2013

Rimmel London - okamžité opálení

Vzhledem k tomu, že mám tmavší vlasy jsem chtěla nějaký opalovací krém na obličej. Abych nevypadala příliš bíle. V Rossmnnu jsem narazila na tento výrobek, který má dodat okamžité přirozené opálení. Je od Rimmel a stál okolo 150,-. Teď když jsem si ho koupila, mám pocit, že jsem se unáhlila a měla jsem si raději koupit rtěnku, kterou tam mám delší dobu vyhlídnutou. Bohužel zvolila jsem toto. Je to vlastně rychlé opálení, které můžete smýt vodou. Je určeno na tělo a obličej. Na obličej bych to rozhodně nepoužívala, jelikož dělá fleky, dost se třpytí a nevypadá to vůbec hezky. Na tělo bych ho asi riskla, ale na obličej rozhodně ne. Nejsem z toho vůbec nadšené, takže víckrát bych si to už nekoupila. Lepší zkušenost mám s Garnier samoopalovacím tělovým mlékem. Ten je opravdu super. Uvidíme jestli tady to rychlé opálení nějak využiji nebo ne ale je to škoda.






Před nanesením ( i když to spíše vypadá po nanesení,  telefon to bohužel moc nezachytil)
Po ( jde jen viděl lesk )

středa 8. května 2013

Chris Manby - Jak rozchodit rozchod

Hlavní hrdinkou je Ashleigh, která po třicítce našla podle sebe "Pana prvého". Doposud randila s každým kdo ji někam pozval, aby nepropásla svoji životní lásku. Bohužel každé její povyražení nedopadlo zrovna nejlépe. Na jednom večírku u přítelkyně poznala účetního Michaela. Zprvu o jeho společnost neměla zájem, zdál se jí nemastný, neslaný prostě člověk se kterým by si neměla na první pohled co říct. Ovšem Michael uměl skvěle mluvit a byl vtipný. Hned na to si spolu vyrazili na rande a dali se dohromady. Chodily spolu dva roky, přesto spolu nikdy nebydleli, každý měl svůj vlastní byt. K jejich druhému výročí se však vše změnilo. Poté co Michaelovi v den výročí docvaklo, jak jsou spolu dlouho, chtěl mít více prostoru pro sebe. S Ashlaigh se rozešel přes Facebook. Našel si totiž novou přítelkyni půvabnou Brazilku. Ashlaigh tento rozchod nemohla unést a hlavně způsob jakým se odehrával. Chtěla vše slepit dohromady a požádala Michaela v práci před podřízenými s kyticí růží o ruku. Ten však vše odmítla a dále jí ignoroval. Ashlaigh to nesla velmi špatně a vrazila mnoho peněz do internetových stránek, které dávali rady jak ho získat zpět. Další peníze vyhodila za rady od věštící kočky přes telefon. Vše bylo marné. V opilosti vytvořila v počítači prezentaci zesměšňující Michealovo přirození a upozorňovala na jeho nedostatky. Druhý den ho omylem na schůzi pustila a byla vyhožena ze zaměstnání.  Po návštěv tety, která pletla si Ashlaigh vyrobila panáčka, který vypadal jak její bývalý přítel. A do toho zapichávala zuřivě špendlíky. Jednoho večera si v přiopilém stavu zapálila vonnou svíčku a vyhořel jí byt. Měla štěstí, že se od tam dostala živá. Poté bydlela u rodičů. Na jedné rozlučce se svobodou, kterou měla její mladší sestřenice, se ke konci večera seznámila s mladíkem, strávili spolu noc. Ráno se zjistilo, že je to spolužák ze základní školy jejího mladšího bratra. Lucas, Ashlaigh bratr našel v jejím pokoji uháčkovaného panáčka a natočil s ním animaci, kterou umístil na YouTube. Měla velký úspěch. Ashlaigh se už závislosti na Michaelovi celkem zbavila, když jí na Vánoce napsal esemes. Chvíli si psali a on nabídl, že se můžou vidět. Bohužel Ashlaigh neodolala a sešli se. Skončili spolu v posteli. Ashlaigh zaslechla telefon jak mluví se svoji brazilkou. V moci Ashlaigh napsala na jeho zadnici vzkaz, aby si to jeho přítelkyně mohla pěkně přečíst.




pondělí 6. května 2013

Umělé řasy

Hodně se mi líbí, když má někdo dlouhé řasy. Já mám takové normální délka slušná, hustota taky. Přesto jsem toužila je nějak vylepšit. A proto jsem vyzkoušela několikrát umělé řasy. Povím vám svoje zkušenosti s nimi. Bohužel musím říct, že mi jejich aplikace moc nejde a nejsem v tom žádný odborník. Umělé řasy si dávám jen u některých příležitostí. Úplně první které jsem měla byly na maturitním ples. Byly z Dm drogerie, cenu už si nepamatuji. Musela jsem si k nim dokoupit i lepidlo, které taky bylo z této drogerie. Řasy byly sice krásně husté a vypadla jsem jako mrkací panenka, ale délka byla stejná jako moje skutečná řasy, což mi trošku vadilo. První aplikace byla hrozná, byla jsem od lepidla špinavá, řasy nijak dobře nedržely na místě. Na ples jsem to už, ale měla trošku natrénované takže mi vydržely. Ke konci večera se ale u vnitřních koutků začali odlepovat. Naštěstí jsem zakrátko razila domů. Další, které jsem si pořídila byly od NYC stály do 100 korun a vypadaly opravdu hezky. Délka byla krásná. Přesto se mi také začali po krátké době nošení odlepovat u vnitřního koutku oka. Vyřešila jsem to ovšem velmi dobře. Řasy jsem ustřihla na půl a když si je chi vzít nalepím jenom ten kousek a domaluji řasenkou. Vypadá to opravdu dobře a nepoznaly by jste, že jsou nalepené jen do půl. Takže s těmito řasami od NYC jsem spokojená. Poslední které jsem si koupila, byly z KIK, nějaká čarodějnická kolekce. Jsou ale příliš tvrdé a špatně se tvarují, takže je moc nepoužívám. Lepidlo jak už jsem psala je z DM drogerie, má černou barvu a stálo také kolem 100 korun. Poslední nemilá zkušenost s nošením se mi stala ta, že mi lepidlo steklo do řas a při sundávání umělých jsem si vytrhla i svoje. Byla to asi moje hloupost, ale ten kdo s tím moc neumí tak opatrně ať vás to pak nebolí.  Na závěr, řasy moc nenosím ale když si je vezmu tak jen ustřižené půlky od NYC.







pátek 3. května 2013

Hudba


Rozhodla jsem se napsat článek na toto téma. Jelikož hudbu miluji a poslouchám ji snad všude, jako právě teď, když píši tento článek. Samozřejmě mám vybraný styl, který se mi líbí a ten poslouchám. Hudbu poslouchám jak doma, v autě, autobuse, při barvení vlasů :D, skoro pořád. Nerada poslouchám, když jedu na kole nebo na bruslích to rozhodně sluchátka nemám. Nesnáším, když se zamnou někdo vynoří a nebo neslyším auto. Z toho jsem opravdu nervózní, tudíž při těchto činnostech nic neposlouchám. Hudba je dobrý lék na smutek, hned mi zvedne náladu.  A abychom se dostali k tomu co vlastně poslouchám. Je to hlavně taneční hudba, co vás nutí se hýbat, vrtět se. Úplně první taneční hudbu co si od mala pamatuji je skupina 666. Dále např. skupina Original - I love baby, The others brothers - Boom boom boom, Real MacCoy - Another Night a spousta dalších takových písniček jsem poslouchala okolo 11 let.Písničky si od nic pustím i dneska. Je to taková srdeční záležitost. líbí se mi také styl Drum and bass, ale to nevydržím poslouchat moc dlouho jelikož mi to pak leze na nervy. Hudbu kterou nemám ráda je většina taková, kde se objevuje kytara. Ne, že by se mi hraní na kytaru nelíbilo to ne ale, většinou kde se někde objeví písnička se mi moc nelíbí. Hlavně ty zahraniční. Takže, žádný zahraniční rock atd. Na druhou stranu český se mi docela líbí např. Kabát, Lucie a jiné. Ty neposlouchám ale nevadí mi, když někde hrají. Momentálně nemám žádnou oblíbenou písničku, kterou bych poslouchala pořád dokola. Prostě se nějakou hudbu obstarám, po nějaké době začne být ohraná a vyberu si další. Naštěstí je neuvěřitelné množství hudby ze které se dá poslouchat. A tady na závěr pár písní, která mě právě chytly. 










středa 1. května 2013

Alison Weierová - Nevinná zrádkyně

Příběh se týká královského rodu Tudorovců v 16. století. Příběh začíná v říjnu 1537, kdy markýza Frances Brandonová se snaží se svým manželem zplodit syna, aby zajistili svůj rod a možný nástup na trůn. Nenarodí se jim syn ale dcera. Jmenuje se lady Jana Greyová. Je to velmi bystré děvče, chytré a pevné ve své víře, bohužel je rodiči od mala peskována, přesto, že je ctnostnou dcerou nechovají k ní lásku. Jana se velmi ráda učí, dopisuje si s významnými učiteli, zná mnoho jazyků a jiné. Po nějakém čase se rodičům znovu narodí dcera Kathrina. Rodiče nejsou nadšeni z jejího narození a stále si přejí syna. Janu si po čase k sobě vezme královna, aby se naučila správným způsobům. Odjíždí i se svoji milovanou chůvou, které jí dává lásku místo její matky a má ji ráda jako vlastní dceru. Ve společnosti královny a v klidné domácnosti je Jana velmi šťastná. Po čase se opět Janiným rodičům narodila další dcera. Trpí však nějakou nemocí a má na zádíčkách hrb. Matce je odporná a nechce s ní být v kontaktu ani v blízkosti. Jana má však svoje sestry moc ráda a tráví s nimi volné chvíle. Anglii panuje mladý král Eduard, kterého však tráví "rádce", aby dostal svého syna za pomocí sňatku s Janou na trůn. Má v úmyslu je dosadit na trůn a v pozadí tahat za nitky. Král Eduard po několika měsících ve velmi mladém věku umírá. Je otráven, nikdo se to však nesmí dozvědět. Jeho tělo je znetvořeno častým užíváním arzenu. Proto je zabit mladý chlapec z vesnice, který je králi podobný a dosazen do rakve. Praví král je pohřben v lese. Jana je provdaná za Guilforde Dudleyiho. Jeho otec Northumberland ( člověk, která otrávil krále ). Po dlouhých debatách s ostatními důležitými rádci v panství se podařilo dosadit mladý pár na trůn. Ovšem právoplatná dědička je sestra krále Marie. Která vyznává jinou víru, než kterou by si "rádci" přáli v zemi zachovat. Nevzdává se svého práva dosadit se na trůn. Lady Jana je na trůně královnou devět dnů. Po té jsou všichni zrádci zavřeni a popraveni, právoplatnou dědičkou trůnu. Jak zrádce Northumberland a jeho syn Guilforde. Královna věří, že Jana je nevinná, což opravdu byla a korunu nechtěla. Sama byla nějakou dobu trávená, chtěli se jí zbavit. Marie ji chtěla ušetřit a věřila v její nevinnu. Bohužel by neměla u poddaných a ostatních žádný respekt. Musela nechat popravit i lady Janu Greyovou.