středa 29. ledna 2014

29.1.2014

Dnes jen informační článeček. Nefunguje mi vůbec internet a nejdou mi načíst fotky. Proto pro vás nemám ani žádný článek připravený. Nemá to cenu. Doufám, že aspoň tato informace se uveřejní.

Mějte se fajn.

pondělí 27. ledna 2014

Mýdlové konfety

Dneska vám ukážu, jak jsem využila mýdlové konfety ve tvaru růžiček. Jsou původně určeny k umývání rukou nebo si je můžete hodit do vany. No popravdě já na to moc nejsem, sypání si soli a jiných uvolňujících přípravků do koupele.

Toto je moje druhé balení mýdlových konfet, které jsem dostala k nějaké příležitosti. A protože mi bylo líto, že je nijak nevyužívám, napadlo mě si z toho udělat nějakou dekoraci.

Dopadlo to následovně. Černá krabička je také z nějakých lahviček od soli.

Myslím si, že to vypadá docela hezky. Jak dlouho to vydrží pěkné, těžko říct. Určitě se do růžiček práší a za nějaký čas to bude na vyhození. Momentálně mi to, ale zaplňuje prázdné místo.


Takž když to jde využít i jinak tak proč ne J.






pátek 24. ledna 2014

24.1.2014

Dneska žádný článek nebude, jelikož mi není moc dobře. Nejspíš jsem něco na plese chytla a pobolívá mě v krku. Jsem, ale unavené a nic se mi nechce. Proto nepíši o žádném tématu.


Naštěstí jsem to včas začala léčit, takže je to trošilinku lepší. Dnes budu, ale u čajíčku v klidu a s přítelem budeme  koukat na televizi. Užijte si víkend J


středa 22. ledna 2014

Ples 2014

Jelikož začala plesová sezóna tak i my jsme vyrazily na vesnickou tancovačku. Je to taková naše tradice již od ukončení deváté třídy, protože je to ples základní školy. Jako vždy tam měli představení. Na škole se po našem odchodu rozmohly břišní tance. No ne všem děvčatům to jde, spíše nikomu. A podívaná to taky není hezká, přesto stále s těmito čísly vystupují skoro na všech akcích školy.

Každý rok také děcka z deváté třídy tančí polonézu. Je to takový pochodový lehký tanec, kterým ukončují devátou třídu.

Co se jim ovšem tento rok opravdu mooc povedlo a nikdo to zřejmě vůbec nečekala, byl hříšný tanec. V životě jsem u nás nic tak povedeného neviděla. Měla jsme s kamarádkou husí kůži z toho jak to bylo hezké, no prostě božíí :D

Tančila to nějaká mladší dvojice vypadli, že jsou nejspíše taky z deváté třídy.  Tanec byl naprosto totožný jako ve filmu i se zvedačkou. Která se sice napoprvé nepovedlo, ale to na závěrečném potlesku vůbec nic nezměnilo. Protože na podruhé to bylo ono.

S blížící půlnocí jsme nakoupily losy. A co se nám ještě v životě nestalo, bylo to že jsme měly 17 výher :D. Z šedesáti losů bylo sedmnáct výherních. Zřejmě to bylo špatně zamícháno jinak si to nedovedu vysvětlit.:D

A tak vám na fotkách ukážu, co tam všechno bylo. Samé užitečné věci jak jinak. :D






pondělí 20. ledna 2014

Moje aktuální vlasová rutina

Poslední dobou jsem začala používat "přírodní šampóny". A to hlavně z toho důvodu, že jsem si umývala hlavu šampónem od L´Oréal pro barevné vlasy. A měla jsem je neustálé splihlé a přilehlé k hlavě a to se mi teda vůbec nelíbilo. Tak jsem použila přírodní šampón od Oriflame co jsem dostala snad před dvěmi  roky na Vánoce. Vlasy sice nebyly tak hebké zato měly objem.

A tak jsem začala tento šampón používat. Musím říct, že se mi zdá, že kvalita vlasů je daleko lepší. Dříve jsem byla naprosto proti přírodním šampónům, ale teď se mi nějak zamlouvají. Určitě vyzkouším další přírodní, který jsem dostala a uvidím jak to vlastně je.

Další věc, která musí proběhnout je zastřihávání konečků, protože jinak by to nešlo a nějaký balzám na vlasy, aby vlásky šly krásně rozčesat :).




pátek 17. ledna 2014

TAG: This or That

Dneska jsem tu s TAGem, který se týká výběrů věcí, které používám raději než ty druhé.

1) Tvářenka nebo bronzr?     Bronzr.2) Lesk na rty nebo rtěnka?   Lesk.3) Oční linky nebo řasenka?  Řasenka.4) Make up nebo korektor?  Korektor.5)Neutrální nebo barevné oční stíny?   Neutrální oční stíny.6) Slisované oční stíny nebo pigmenty?  Slisované.7) Štětec nebo houbička?  Štětec.8)Umělé nebo přírodní nehty? Umělé.9) Parfém nebo tělová voda?  Tělová voda.10) Tělové mléko nebo máslo?  Tělové mléko.11)Sprcháč nebo mýdlo?  Sprcháč.12) Džíny nebo tepláky?   Džíny.13) Šaty nebo sukně?   Šaty.14) Žabky nebo sandály?  Žabky15) Náhrdelníky nebo náramky?  Náhrdelníky.16) Podpatky nebo rovné boty?  Rovné boty.17) Kudrnatý nebo rovný vlasy?  Rovné vlasy.18) Lak na vlasy nebo gel?          Lak na vlasy.19) Dlouhé nebo krátké vlasy?    Dlouhé vlasy.20) Déšť nebo sluníčko?             Sluníčko :).

středa 15. ledna 2014

Nehty

Jen v rychlosti ukázka nehtů. Dnes jsem měla chuť na kulaté. Lak Essence z kolekce Nude glam v odstínu 03 Cookies cream.



Bohužel kvalita fotky opět nic moc :(

pondělí 13. ledna 2014

Barevné oční linky Miss Sporty

O Obědové přestávce jsem si řekla, že se půjdu mrknout do Rossmann a něco si pro radost koupím. Hned mě zaujaly barevné oční linky u Miss Sporty. Ani jsem netušila, že nějaké mají. Hned jsem měla jasno a vybráno co si odnesu.

Jsou to zlaté oční linky v odstínu 010 Gold Addict, ty byly jasnou volbou jelikož nic zlatého nemám. Potom tmavě fialová v odstínu 013 Purple Hit. Mají opravdu krásnou fialovou barvu. Samozřejmě tam byly i jiné odstíny. Ale abych pravdu řekla ani nevím co tam bylo za barvy. Hned na první pohled mě zaujaly tyto dva odstíny.

Vydrží na oku celý den v tom není problém. Akorát docela dlouho zasychají, takže si musíte dávat pozor abyste si je nějakým způsobem nerozmazaly. Jejich cena je 60,-, takže za ty peníze si myslím, že se to dá :)




pátek 10. ledna 2014

Kávové svíčky

Poslední dobou se mi zdá, že jsem hoodně na svíčky. Jakékoliv volné místečky se mi uvolní, hned tam šupnu dvě sklenky se svíčkami.

Před delší dobou jsem viděla v jedné restauraci na stole sklenku na víno a v ní nasypané zrnka kávy a navrchu byla čajovou svíčku. Tento nápad se moc líbil a tak jsem si řekla, že to vyzkouším také. Jen jsem nepoužila sklenku na víno, ale skleničky od vypálených svíček.

Káva krásně voní a myslím si, že to vypadá i moc hezky. Určitě to vyzkoušejte také. Je to levné a krásné. :D :)





středa 8. ledna 2014

L'Oréal - pleťová voda - recenze

Dneska bych Vám chtěla ukázat pleťovou vodu, kterou momentálně používám. Stojí něco málo přes sto - sto padesát korun. Pokud je ve slevě dá se koupit za docela dobrou cenu i když asi výrazný rozdíl mezi tím nebude.

Já mám pro normální a smíšenou pleť. Velký rozdíl, který jsem pocítila byla jiná vůně. Předtím jsem měla od Garnier hroznovou vodu a ta voněla krásně. Tato vody mi moc nevoní, ale není to žádný hrozný smrad, dá se to.

Voda má odstranit nečistoty a zanechat pleť tonizovanou. To je nejspíše pravda. Je to taková příjemná osvěžující voda. Na používání pleťové vody jsem zvyklá už od puberty, takže pro mě není problém si obličej čistit ráno a večer.

Myslím, že účinkuje tak jak má. Jsem s ní spokojená určitě si koupím další.



pondělí 6. ledna 2014

Nákup

Dnes jen v rychlosti ukázka posledních opravdu "nutných" nákupů po Vánocích :D Delší dobu jsem měla v Kik vyhlídlé krabičky na moje serepetičky. Jsou to dárkové boxy,přesto je mám vystavené a v nich svoje věci. Větší stála 55,- a menší 45,-. no nekupte to na ozdobu. Na první pohled není znát na co jsou krabičky určené a věřím, že ten kdo to neví tak ho to ani nenapadne. :)

Další důležitou věcí je řasenka, která mi pomalu začala docházet před svátky. Pořídil jsem si od RIMMEL extra WOW lash. Nemá štětinky po celém kartáčku pouze na bocích. Celkem pěkně se s ní maluje.

Poslední věcí je plátěná taška. Byla hitem už snad před rokem. Já jsem si ji ovšem pořídila až teď. Narazila jsme na ni v Kauflandu za 20,-. No neberte to. Je sice šita horkou jehlou, ale hezky se v ní nosí věci. Takže až se mi začne rozpadat tak si ji spravím a bude to.

A to je pro dnešek vše mějte se. :)





pátek 3. ledna 2014

Margaux Fragosová - Tygře, Tygře

Konečně Vás tu vítám po několika dnech bez článků. Přes svátky to bylo náročné a nebyl pořádně čas na blog. Teď už se to všechno vrátí do zajetých kolejí :) Určitě přibudou recenze na různé kosmetické výrobky, které jsem přes Vánoce nasbírala.

Dnešní článek bude o knížce, kterou jsem před vypuknutím Vánoc stihla dočíst. Kupodivu tento rok jsem se čtením hoodně pozadu. Není nějak čas ani chuť.


Přesto jsem si koupila v Levných knihách tento memoár.
Knižka se jmenuje Tygře, Tygře od Margaux Fragosové.

Knížka je o samotné autorce, která vypráví svůj příběh. Pochází z rodiny, kdy matka trpí na deprese a bývá často psychicky nemocná. Otec se o vše musí a hlavně chce se strat sám. V osmi letech se Margaux s matkou seznámí na plovárně s mužem, který žije s přítelkyní a dvěma syny. Jmenuje se Peter. Doma má spoustu exotických zvířat, kterými je Margaux přímo okouzlená. Začnou Petera navštěvovat, věnuje jí veškerou pozornost hraje si s ní, dovádí jako by sám byl malé dítě. Později k ní Peter začne cítí náklonost a dokonce se do ní zamiluje. Začne děvče sexuálně obtěžovat. Ona to vidí jako hru a nebrání se tomu. Postupem času se k sobě chovají jako manželé a chtějí dokonce dítě. O jejich vztahu ovšem nikdo nemá ani potuchy. Stále navštěvuje Peterův dům i se svoji matkou. V dvaadvaceti letech Peter spáchá sebevraždu. Nemocný a výčitkami svědomí sužovaný skočí ze skály.

Po několik letech Margaux žije jako normální žena. Dospívání jí bohužel celé uteklo. Teď má ovšem manžela a malou dcerku se kterými je šťastná.