středa 31. října 2012

Nákup od Elfu

Určitě všichni co nakupují a sledují tuto značku tak vědí, že měli poštovné zdarma. Hlavním důvodem byla odměna 9000 fanouškům na fecebooku. Ovšem nákup musel mít hodnotu nad 400 korun. Nejdříve jsem si říkala, že se jen mrknu co tam mají a nic objednávat nebudu. Po dvou dnech mě vrtalo hlavou, že bych si mohla koupit báze pod oční stíny se kterou jsem velmi spokojená. Ale musela jsem nahnat hodnotu nad požadovanou cenu. Ovšem je výhodnější si k tomu něco málo přikoupit, než kdybych si objednala jen báze a k tomu celkem vysoké poštovné. Nakonec jsem se rozhodla, že ano a přiberu k nákupu další věci na , které jsem byla zvědavá. Jako byla paletka stínu, která má nádherné barvy přesně pro mě. Paletka je v odstínu Warm. Další byla rtěnka, kterou jsem chtěla vyzkoušet v krásné přirozené barvě Coral. Bronzer, který má krásnou barvu a poslední byl štětec a už zmiňované báze. A to je do vánoc z kosmetiky vše musím se krotit a šetřit na dárky.


pondělí 29. října 2012

Až na dno - Joy Fieldingová

Dnes tu mám pro vás typ na knížku. Je to knížka u které jsem po dobu čtení byla nervozní až dokonce.
Hlavní hrdinkou je matka dvou dětí a manželka právníka, sama je ženou v domácnosti. Manžel jí po několika letech opustí jen na dobu určitou, než sám si uvědomí co vlastně od života chce. Joanne (hlavní hrdinka) začne po odchodu manžela dostávat výhružné telefonáty. A domnívá se, že je to předměstský škrtič, který ve městě řádí. Volá jí ve dne v noci v jakoukoliv hodinu a vyhrožuje, že jí zabije. Samozřejmě je Joanne vystrašená a když se svěří s telefonáty svojí nejlepší přítelkyni jejímu muži (který je strážník), také svému manželovi. Všichni ji uklidňují, že o nic nejde, že se někdo nudí a proto jí volá. Mezi tím Joanne navštěvuje svého dědečka v nemocnici a se všemi svými trápení se mu svěřuje. Její nejlepší přítelkyně se sesype, protože před dvěma lety potratila a všechno to na ni padlo. Má různé bolesti všude na těle, ale každý doktor u kterého byla jí řekl, že jí nic není a s tím se ona nemůže smířit. Telefonáty jsou ode dne výhružnější a mezi manželem a Joanne je to pořád stejné. Jednou v noci šla Joanne spát a zdáli se jí sny, v tom ji ale do snu proniklo volání jména a známá věta "jdu si pro tebe". V domě se objevil vrah Joanne s ním prala a nakonec se jí podařilo rozbít mu raketou na tenis hlavu, takže ho zneškodnila. Manžel se po této události vrátil a všeho litoval.





pátek 26. října 2012

Moje nejoblíbenější účesy

Jsou v podstatě tři. Žádné zvláštní kreace to nejsou a a ni nic složitého. Nejraději nosím rozpuštěné vlasy, ale když se chci na něco soustředit a plně se tomu věnovat musím si vlasy nějakým způsobem stáhnout, aby mě nerozptylovaly. Nebo mě taky rozčiluje, když venku fouká vítr a mě se lepí vlasy na namalovanou pusu. První a nejrychlejší je klasický culík. Všichni znáte, nosíte nic zvláštního. Dále si ráda pletu rybí cop, když je chci trošku obměnit. A v poslední řadě nosím natupírovaný drdol, kdy se vám objem vašich vlasů zvětší a vypadá daleko mohutnější. Určitě, když vyrazíme na nějakou akci či plesu, hraji si s vlasy daleko více a vymýšlím něco zajímavějšího, ale na běžné nošení nejčastěji nosím tyto účesy.




středa 24. října 2012

Blend a Med 3D white

Dneska vám jen v rychlosti ukážu co jsem, si objednala. Jsou to bělící proužky na zuby. Kdo se o tyhle věci zajímá tak určitě zná bělící proužky od Crestu. Které jsem si chtěla původně koupit, ale hledala jsem zlevněné nebo v akci. Poštěstilo se mi a našla jsem za 499,- ( plus poštovné ). Protože proužky od Crestu většinou stojí tisíc korun. A v akci, nebo slevněné jsem je našla většinou od 750,- plus poštovné a to mě přišlo moc. Nakonec jak sem říkala našla jsem jiné a levnější. Ovšem jsem nepostřehla, že je to jiná firma. Protože mají úplně stejné krabičky. Přišli v pondělí, takže jsem je stihla použít jen třikrát. Až ukončím čtrnácti denní bělící kůru, tak napíši recenzi a hlavně to jak jsem dopadla.


pondělí 22. října 2012

Make up taštička

Asi jako každá holka nosím v kabelce nějakou tu kosmetiku. Ale abych řekla pravdu moc ji nevyužívám. Nosím v ní takovou kosmetiku u které my nebude vadit , když se jí něco stane. Tím myslím jiný make up než ten , který používám normálně, jiný pudr atd... Nejvíce využívám pomády nebo lesky na rty. Ale pro jistotu tahám sebou i ostatní věci. Snažím se sebou nosit opravdu jen to co by se mohlo v případě největší nouze opravdu hodit. První a hlavní věc, kterou nosím je zrcátko a něco na pusu. Dále make up a pudr. Ale ještě se nestalo, že bych to na cestách použila :D, ale co kdyby náhodou. Další věcí jsou voňavky, řasenka a malý hřebínek. Občas se mi to všechno ani tahat nechce tak to nechám doma. Když jedu někam na celý den tak si to sebou rozhodně vezmu. Kosmetická taška je z kiku a stálo zhruba 50 korun. Nepotrpím si na žádnou kvalitní taštičku a ani na značku, takže mi bohatě stačí tady ta za pár korun.









pátek 19. října 2012

Domácí pealing na rty

S nadcházejícím ročním obdobím potřebují moje rty větší péči. A proto jim dopřávám domácí pealing. Určitě to všichni znáte a sami si ho doma vyrábíte. Můžete do něj dát v podstatě cokoliv, někde jsem četla, že můžete přidat kapku citronové šťávy nebo jahodu. Ovšem základ je pořád stejný a ten se skládá z medu, oleje a cukru krystal. Místo krystalu jsem dala třtinoví. Záleží na vás kolik si toho chcete udělat. Já dělala jen menší množství a od každého jen kávovou lžičku. Nanesete na rty a necháte chvílí působit. Poté setřete, nebo olíznete, rty natřete pomádou a je hotovo.




středa 17. října 2012

Podzimní kabelky

Na podzim nejvíce nosím svoje tři oblíbence. Protože mají krásné podzimní barvy a skvěle zapadají do tohoto ročního období. Samozřejmě, že je nosím v létě i v zimně, to bych zase kecala, že ne. Ale na podzim jsou jako dělané. Kombinuji je jen se dvěma podzimními šálami, které mám. Nějak si na ně nepotrpím, takže jich doma nemám plný šuplík. Obě dvě šály jsem dostala a obě mají  kočičí vzor. Myslím, že obě dvě jsou z H&M.
První kabelku mám myslím, že z C&A a mám ji zhruba dva roky. Stála 500 až 600. Přesnou cenu si už nepamatuji. Tuhle kabelku jsem nosila hlavně do školy.




Další moje kráska je z Olympie z nějakého obchůdku. Už nevím co to bylo za prodejnu, rozhodně žádná značková. Ale já jsem se do ní zamilovala, takže musela být moje. Stála taky zhruba 500 a mám jí rok.




Poslední můj úlovek je ze sakáče. Jen jsme se tam šli podívat a já neodolala prohrábnout kabelky. Samozřejmě jsem narazila na tady tu a musela jsem si jí odvést domů. Kabelka nebyl nošená, takže byla nová. Stála 60 až 70 korun. No neberte to, blázen kdo by jí tam nechal :D




pátek 12. října 2012

Recenze - lepidlo na nehty od Essence

Mám tu pro vás typ na lepidlo na nehty. Je to lepidlo nejen na umělé nehty ale i na vaše přírodní. V první řade jak už jsem říkala je to lepidlo od Essence a stojí okolo sedmdesáti korun a má 6 mililitrů. Já je používám na umělé nehty něco přes rok. A jsem s ním opravdu spokojená. Řekla bych ale, že to není úplně to nejkvalitnější lepidlo, ale za ty peníze je pro mě super. Je to typ lepidla, které vám udrží nehet na místě zhruba 14 dní. Pote se boky umělého nehtu začnou odlupovat. Nebo je možnost opravit si váš přírodní nehet  v případě, že si ho nějakým způsobem nalomíte a a chcete ho přilepit zpět. To jsem nezkoušela ale v návodu je to napsáno. Pokud děláte nehty i jiným lidem za peníze je asi lepší investovat do kvalitnějšího a dražšího lepidla. Na domácí dělání gelovek si myslím, že není vůbec špatné, ale záleží samozřejmě na každém z vás někomu může sedět a někdo s ním může byt nespokojen.


středa 10. října 2012

Dnešní malý nákup

Dnes jsem si musela něco vyřídit ve městě a tak neminula ani návštěva Rossmannu. Samozřejmě jsem tam šla cíleně pro věci, které mi docházely. Což byly tělové mléko, klasická modrá nivea a lepidlo na nehty. Nakoukla jsem k essence a viděla tam krásné stíny jen za čtyřicet korun. V odstínu 35 party all night a hned byly moje. A řekla jsem si stačilo. Bohužel jsem nakoukla do výprodeje a tam ležely gelové linky (odstín- 02 london baby), které jsem si řekla, že bych mohla také vyzkoušet plus štěteček na linky. Tudíž z mého nutného nákupu se stal větší a o to radostnější. Stíny mají krásnou zlato hnědou barvu a jsou pěkně pigmentované. Linky jsou tmavší hnědé barvy s drobulinkými třpytkami a krásně drží na ruce. Když jsem je chtěla setřít, tak šli hodně těžko dolu a proto doufám, že budou mít dlouhou výdrž.



pondělí 8. října 2012

Zmatňující masky

Musím vám představit výborné zmatňující masky na obličej. Obě dvě jsou tři v jednom. To znamená, že zmatňují pleť, jsou proti černým tečkám a pupínkům. Já mám načatou masku od Garnieru, kterou používám každý den a je to na obličeji opravdu znát. Nelesknu se a pomalu se mi ztrácí černé tečky. Ty stejné schopnosti má také maska od L'oréalu. Kolik stála ta první už vám neřeknu, protože je mám dlouho a nepamatuji si to. Ale ta druhá stála ve slevě okolo 120 korun. Takže jestli hledáte něco takového, tak určitě neváhejte nad těmito dvěma produkty opravdu stojí za to :)


středa 3. října 2012

Dermacol - Make up Cover

Konečně jsem ho našla. Je to ten nejúžasnější make up, který jsem kdy měla. Kupovala jsem ho v DM drogerii a stál 129 korun. Četla jsem na něj různé recenze a slyšela jsem jen samou chválu. Holky psali, že je hodně hutný a vytváří na obličeji masku, tak ho raději používají jako korektor. Sama jsem si říkala, že ho budu také tak používat. Protože mám korektor od elfu, který je celkem mastný a jeho krycí schopnosti nejsou moc velké. V obchodech prodávají myslím, že jen pět odstínů co jsem viděla a na internetu jich mají třináct. Já mám odstín 213, což byl ve stojanu nejsvětlejší. Z tohoto make upu jsem velmi nadšená. Jeho obsah je 30g a stačí ho opravdu málo a dále má velké krycí schopnosti. Já ho nanáším jen pod oči, kolem nosu na bradu a trošičku na tváře to je vše. Vůbec ho nepoužívám jako jiný make upu na celý obličej. Krásně zakryje nějaké to zarudnutí a přijde mi, že i když ho nanesu jen na nějakou část obličeje, krásně ho sjednotí. Takže určitě můžu doporučit ke koupi, cena není nějak vysoká a opravdu stojí za to.






pondělí 1. října 2012

Domácí stříhání konečků vlasů

Zastřihávání konečků provádím každý měsíc. Protože mám celkem dlouhé vlasy a konečky se mi třepí. Už rok se snažím vlasy nijak nezatěžovat a o dost se mi zlepšily. Dřív jsem na nějaké zastřihávání kašlala a bylo to na těch vlasech znát. Doma se stříhám sama a jen jednou jsem byla u kadeřnice. A protože mě neostříhala tak jak jsem to chtěla jen mě to utvrdili v tom, že je lepší,  když se stříhám doma.
Vím, že by se na stříhání neměli používat nůžky na papír, ale kvalitnější a přímo na to určené. Bohužel já takové nemám, takže sáhnu po těch, které mám právě na očích. Dříve jsem si vlasy hodně žehlila, foukala a kulmovala a to těm vlasů také nepřidá. Jestli že máte zničené vlasy nic vám je tolik nezpraví než, když si je trošku ostříháte. Na domácím stříháni není nic složitého. Já si vlasy vždycky rozdělím na půl, přehodím si je dopředu a zastřihnu. Ten kdo má složitější účes a více sestříhaný by mohl mít trošku problém, protože si dozadu neuvidí. Ale určitě vlasům prospívá obnova konečků ať už si je zkracujete doma, nebo to necháte na vaší kadeřnici.


Před

Po