pondělí 30. září 2013

Moje večerní rutina

Dnes bych vám chtěla představit výrobky, které používám každý večer. Čištění obličeje provádím už od puberty, kdy to bylo potřeba kvůli občasnému akné. Naštěstí jsem na to nikdy moc netrpěla. A když už tak se mi udělalo pár pupínků, které po pár dnech zmizely. Teď používám jen osvěžující vitamínovou pleťovou vodu. Nejprve se ovšem odlíčím, pokud mám na sobě make up. A to odličovacími ubrousky od Balea. Potom použiji pleťovou vodu a klasickou modrou Niveu. Na tělo mám opět Balea tělový krém s vůní kokosu. Na ruce používám Avril krém na ruce, který mi nosí přítel z práce. Jelikož to nepoužívá a já mám toho doma zásoby. Kupodivu je docela dobrý a hezky hydratuje. No a zakončím to pomádou na rty od Astrid. Koupila jsem si toto velké balení a už ho mám hrozně dlouho, skoro vůbec neubývá. Což je paráda, protože já mám velkou spotřebu. A tuhle rutinu provádím každý den po koupeli.









pátek 27. září 2013

Nákup II. září 2013

Musela jsem si nakoupit pár svetříků na zimu. Přijde mi, že tahám pořád ty stejné a mám jich málo. Bíllí svetr je ze sekáče plus můj pásek, který jsem si tam dala. Další je z H & M, Takko a modrý je z Lidlu. Plus další samoopalovák na zimu a rozkošný malý deodorant do kabelky.




středa 25. září 2013

Moje sbírka naušnic

Dneska bych vám chtěla ukázat svoje milované naušničky. Strašně ráda nosím každý den jiné. Ale dnes vám ukážu jen ty, které nosím. Mám jich spoustu, ale myslím si že nemá cenu všechny ukazovat. Uchovávám je ve šperkovnici s ozdobou z mušliček. Šperkovnice je dost stará a tak je pár ozdůbek uražených. Přesto pořád slouží dobře. Nositelných mám okolo dvaceti. Nefotila jsem samozřejmě obyčejné stříbrné kuličky atd. jen ty hezké a výrazné. Dříve jsem strašně ráda nosila velké a výrazné naušnice, ale poslední dobou jsem si více zvykla ne menší a jednoduší. Přesto žádnými nepohrdnu. Většina z nich je samozřejmě bižuterie, protože ta je nejhezčí a má krásné motivy. Najde se tam pár stříbrných a to je vše. Ovšem při koupi bižuterie také dost váhám nad cenou. Nejsem ochotna dát za "levé" naušnice např. tři stovky. Přijde mi to strašně moc, když jinde je můžu mít za padesát korun. Radši větší výběr nekvalitních než jedny pořádné. A tak to mám já :).








pondělí 23. září 2013

Kosmetický Tag

1. Kolikrát denně si čistíš pleť? Jednou. A to po sprše.
2. Jaký máš typ pleti? Normální.
3. Který produkt momentálně používáš na odlíčení a který na čištění? Na odlíčení používám odličovací ubrousky od Balea. A na čištění pleťovou vodu od Garnier s výtažky s hroznů.
4. Používáš pealing? Ano.
5. Jaký pleťový krém používáš? Klasickou modrou Niveu.
6. Máš pihy? Nemám.
7. Používáš oční krém? Nepoužívám.
8. Máš nebo jsi někdy měla problém s akné? Naštěstí ne.
9. Jestli ano, tak co ti pomohlo?
10. Jaký make up momentálně používáš? Momentálně nepoužívám žádný, protože jsem ještě trošku opálená od moře.


pátek 20. září 2013

Recenze - Barva na obočí Delia color cream

Dnes jsem tu pro vás s recenzí na barvu na obočí, kterou jsem si objednala na internetu. V internetové obchodě stála čtyřicet pět korun plus samozřejmě poštovné. Celková suma byla 159,-. Jo taky mě to pěkně štvalo, že barva sama o sobě stojí tak málo. A dohromady jsem musela platit tolik. Jenže bohužel u nás v obchodech, jsem na žádnou barvu nenarazila a tak jsem vyzkoušela tuto. Ale je rozhodně lepší než předchozí barva z DM drogerie. Je to tedy henna a balení je až pro 15 použití. Obsahuje barvu, peroxid, kalíšek, lžičku. Necháváte působit až 15 minut. Záleží samozřejmě jaký chcete mít odstín. Čím déle necháte působit, barva obočí bude tmavší. Smyjete vodou s mýdlem a ošetříte krémem. Opravdu po použití je vidět, že je obočí dost obarvené. Nemá to bohužel moc dlouho výdrž což mě docela mrzí. Obočí vydrží pěkně nabarvené zhruba týden, pak je potřeba jej znovu dobarvit. Rozhodně aby vydrželo, je lepší když se ho při mytí obličeje vyhýbáte. A vůbec je nenamočíte. Jinak bude za dva dny barva dole. Asi to nebude bavit každého, tento způsob barvení. Já z něj nejsem taky moc nadšená, ale ráno mi ušetří čas při malovaní. Kdy se o obočí nemusím vůbec starat a vše ráno stíhám v klidu. Už jsem samozřejmě přemýšlela o permanentním obočí. Ale zase si na druhou stranu si říkám, že pořád tak trošku mění barvou vlasů a zatím by to neměla cenu.Takže za mně je tento výrobek rozhodně lepší, než ten předchozí z DMka. Snad časem najdu ještě něco lepšího.



středa 18. září 2013

Nákup září 2013

Nějak se mi to najednou sešlo a musela jsem kupovat více věcí než jsem původně chtěla. Ale na štěstí jsem na nic nezapomněla a mám vše co jsem potřebovala. Dneska jsem si obarvila vlásky, takže mám krásnou barvičku. Co mně, ale nepotěšilo je to, že přestali prodávat moje umělé typy na gelové nehty. Byly naprosto perfektní, bohužel jsem je tam už delší dobu neviděl a musela jsem si koupit tyhle bílé. Na jednobarevný lak po celé délce nehtu nejsou tyto typy špatné, ale na francouzskou manikůru teda nevím. No uvidíme. Co mě naopak potěšilo je to, že u nás v Rossmannu mají nový regál kosmetiky Miss Sporty. Netuším vůbec jak dlouho tam je, ale udělal mi opravdu radost. Protože jsem nemusela letět někam jinam pro svoji oblíbenou řasenku. Další kousek, který tam měli poslední, bylo lepidlo na nehty.No ještě, že jsem ho ulovila já. A na blížící se podzim a zimu jsem si koupila samoopalovák. Samozřejmě tam žádné neměli jedině tento. Na který byla sleva a stál třicet korun. No žádné zázraky od něj rozhodně nečekám. Poslední věci je klasika deodorant a vlhčené kapesníčky na cesty.




pátek 13. září 2013

Aqualend Moravia

Zítra se chystám to tam omrknout. Přes prázdniny nebylo moc času, kdy tam vyjet a vyšlo nám to až teď. Aqualend byl otevřen 1. srpna a je to nejmodernější zábavní centrum v ČR. Nachází se v Pasohlávkách což je prý 20 minut jízdy od Brna, tak uvidíme. Určitě se moc těšíme a jsem zvědavý jak to tam bude vypadat. Samotné koupání a návštěvu plánujeme na sobotu. Jelikož než se vymotáme z práce a z domu bude dost hodin a nemá cenu tam chodit na poslední chvíli. Proto přespíme v nedalekém kempu v karavanu. No doufám, že tam v noci nezmrzneme. Užijte si víkend :)



Ilustrační foto.

středa 11. září 2013

Tag - zpověď

1. Kolik času denně trávíš psaním článků? Já mám články přednastavená, protože bych to moc nestíhala psát je v daný den. Většinou mi to trvá zhruba hodinu, ale píšu jich více najednou.

2. Utrácíš nebo šetříš? Šetřím. Ale taky si ráda něco koupím.

3. Kdy je pro tebe nejjednoduší blogovat? Když mám čas.

4. Co ti dělá psaní za počítačem příjemnějším? Hudba.

5. Jaký je tvůj nejhorší make up zlozvyk? Žádný mě nenapadá.

6. Jak dlouho ti trvá než se vypravíš jít ven? Zhruba hodinu.

7. Jaký je tvůj oblíbený blog, blogerka? Nemám žádný nejoblíbenější blog ani blogerku.

8. Na co se těšíš v příštím roce? Zatím o ničem nevím, na co bych se měla těšit.

9. Jak dlouho ti trvá připravit příspěvek? Maximálně čtvrt hodiny.

10. Co máš právě na sobě? Jsem v domácím.



pondělí 9. září 2013

Pár nakoupených věcí

Dnes jen v rychlosti ukážu pár věcí, které jsem si koupila. Nutně jsem potřebovala nějaké tělové mléko plus novu barvu na obočí a k tomu jsem neodolala těmto gumičkám do vlasů. Určitě na předcházející dvě věci bude nějaká malá recenze až je začnu používat. A to je pro dnešek vše :)




pátek 6. září 2013

Něco málo z kosmetiky

Mám tu jen dvě věci, které jsem si pořídila. Hlavní je pudr do kabelky, který mi už skoro došel. Slyšela jsem kladné ohlasy na tento pudr od NYC. Já jsem si koupila transparentní odstín, protože jsem trošku opálená a nemá cenu si na obličej dávat nějakou barvu. Toto balení mám moc ráda protože je praktické. Nemusím tahat zbytečně zrcátko a obal je dost pevný. Takže proč ne. Výdrž a kvalita je docela dobrá, ale po pár hodinách je třeba přepudrovat. A k tomu jsem neodolala rtěnce Color whisper od Maybelline. V odstínu 430 Coral ambition. Která stojí okolo sto korun. Má jen opravdu lehký barevný nádech, takže na běžné nošení ideální.





středa 4. září 2013

Balea odličovací ubrousky - recenze

Dnes tu mám pro vás recenzi na tyto odličovací ubrousky. Toto je moje první balení, před tím jsem vyzkoušela od Synergen. Je to hlavní značka Rossmann. A s těmi jsem byla spokojená. Tyto ubrousky jsem koupila v DM drogerii za čtyřicet korun. Používám je hlavně na cestách, protože sebou nemusím tahat butylu odličováku a je to pro mě pohodlnější. Tato růžová řada je pro suchou a citlivou pleť, kterou já teda nemám, ale to nevadí. Jsou krásně navlhčené bez výrazné parfemace. Jedním ubrouskem si odlíčím celý obličej v očích neštípe. Balení obsahuje 25 kusů. Jsem s nimi za tu cenou opravdu spokojená, takže kdo váhá, nebojte se levné značky a vyzkoušejte.




pondělí 2. září 2013

Nové přírůstky v šatníku

Už před dovolenou jsem si pár věcí ve slevě nakoupila a nebo dostala. Ještě jsem vám je sem nestihla dát a proto to spojím i s dalšími přikoupeným oblečením.





Všechny tyto věci mi nakoupil přítel ve slevách a mile mě tím potěšil. I když bych sama asi váhala nad žlutými kraťasy a černobílou sukýnkou, tak jsem s nimi spokojená a moc se mi líbí. Bohužel neonově žluté kraťasy na fotce ztratili svoji skutečnou barvu, ale jinak jsou moc pěkné.


K nové sukýnce jsem si musela pořídit klasické černé tílko. A neodolala jsem této druhé krásce, která je ve předu krátká a vzadu dlouhá. Tento střih je velice pěkný.




S nastávajícím budoucím podzimem je potřeba si pořídit i něco teplejšího.