středa 31. července 2013

Můj letní make up

V těchto horkých letních dnech se moc nemaluji jelikož to nemá moc cenu. Je strašné vedro člověk se potí a make up stíká. A tak k vodě nebo do práce si udělám jednoduchou poloviční linku, řasenku, obočí a sem tam něco zamaskuji Make up Cover od Dermacolu, přepudruji a je to vše. Když vím, že má být chladněji tak si namaluji i stíny, ale pokud je takové horko nemá cenu cokoli vymýšlet, protože se vám to na obličeji stejně zpotí.







pondělí 29. července 2013

Víkend

Jsme asi všichni strávily u vody se zmrzlinou v ruce. U mě to nebylo jinak. Jelikož byl přítel přes víkend v práci měla jsem volný víkend a něco jsem musela podniknout. V pátek jsme vyrazili s kamarádkou na přehradu, zrovna když jsem si roztáhli ručníky a chvilku se opalovali přišly mraky a začalo pršet. Byla to jen krátká přeháňka. Po ní už sluníčko nebylo tak silné, aby nás donutilo vlézt do vody. Tudíž jsem se šly najíst a po čtyřech hodinách klábosení jsme vyrazily domů. V sobotu jsem vyjela s našima opět k rybníčku. Voda byla celkem studená, ale dalo se v ní pobýt. V neděli byla pouť u babičky kde jsem nesměli chybět. A to bylo přes víkend asi vše mějte se užívejte letních dnů :)


pátek 26. července 2013

Moji noví miláčkové

Udělala jsem si radost a koupila dva produkty. První je lesk od Maybelline v odstínu 150 Pink shock. Dlouho jsem hledala nějakou růžovou rtěnku ve světlejším odstínu. Jednu mám vybranou a je to opět z kolekce Kate, bohužel tyto odstíny mají pouze ve větších drogerií. A já se zrovna na to místo moc často nedostanu, ale brousím si na ni drápky. No a tak jsem koukal po stojanech v drogerii a našla jsem tento krásný lesk. Abych pravdu řekla moc na lesky nejsem a mám pouze dva. Více jsem si oblíbila rtěnky přesto jsem do lesku šla. A udělala jsem dobře. Vypadá opravdu nádherně a já jsem na míru spokojená. Barvička krásná přesto, že je to lesk myslela jsem si, že nebude moc vidět, opak je ale pravdou. Vypadá moc hezky a slušně vydrží. Já ho koupila ve slevě za nějakých osmdesát korun. Kolik stojí normálně to jsem bohužel nepostřehla, moc to asi nebude. A ještě se mi tam líbil takový oranžový, takže ten si možná taky dokoupím. Druhou věcí je lak od Essence v odstínu 107 naughty and pink. Je to taky moc pěkná růžová barvička. Na nehtech vypadá moc hezky určitě mrkněte :).

Fotky bohužel nejsou moc kvalitní neměla jsem čas je lépe vyfotit, když tak mrkněte do drogérie.







pondělí 22. července 2013

Zeleno-hnědé líčení

Narazila jsem na typ na líčení a úplně mě uchvátilo. Jelikož mám zelené oči, tak ráda používám jak stíny tak tužky v zelené barvě. Tato kombinace se mi moc líbí. Ještě jsem ji nezkoušela, ale určitě jestli se mi podaří, tak toto líčení budu ráda nosit.


pátek 19. července 2013

Léto 2013

Souhrn fotek co dělám v létě nejčastěji. Myslím si, že na tom budeme asi všichni přes léto stejně že? :D




středa 17. července 2013

Stiletto nehty

Tak trochu jejich jemnější verze a možná taky vůbec ne. Neměla jsem dostatek odvahy je spilovat do úplných špiček. Dlouho jsem nad nimi přemýšlela a ze začátku se mi vůbec nelíbily. Nakonec jsem si řekla, že je zkusím. Jsou to spíše obloučky než špičky a myslím, že jsou docela hezké. Barvu laku a ani název vám neřeknu, jelikož je od větnamců, ale barva je boží, taková letní meruňková :)




No moje nehty jsou opravdu o dost mírné :)

pondělí 15. července 2013

Miss Sporty - Fabulous lash

Pro mě naprosto úžasná řasenka, která mě opět přesvědčila o tom co s mými řasami umí. Jak už jsem určitě někde psala je to moje nejoblíbenější řasenka, kterou jsem vyzkoušela. Přesto, že si nic od Miss sporty už nekupuji, tak k tomuto výrobku se vracím. Samozřejmě nemám zkušenosti s dražšími řasenkami ani okolo dvou set korun. Přijde mi zbytečné utrácet tolik za řasenku. Ovšem tak to vidím já, nechci do ní tolik investovat. Před dvěma měsíci jsem si koupila řasenku od Essence. Moc dlouho mi nevydržela, kartáček byl velký, ale mě celkem vyhovoval. Bohužel nedokázala mé řasy tak pěkně zvýraznit, nadzvednout. Teď jsem si koupila tuto a opět mě přesvědčila. Řasy jsou dlouhé oddělené, prostě nádherné. Neříkám, že se musí líbit všem a nemusíte být s ní vůbec spokojení. Protože každý má jiné řasy a jiné požadavky, pro mě je ale prozatím jednička :)




pátek 12. července 2013

Nový přírůstek do rodiny

Musím vám představit svoji krásku. Jsem z ní naprosto nadšená. Pokaždé když jsem byla v nějakém obchodě pokukovala jsem po světlé kabelce. Zjistila jsem, že žádnou nevlastním, mám jen černé, hnědé, šedé. Jak už jsem určitě někde psala kabelky mám moc ráda, takže jich vlastním po více. Klidně si koupím levnější kabelku u vjetnamců, než mít jednu drahou. To bych asi nedala. Takže i tato pochází od vjetnamců. To mi, ale vůbec nevadí. Tento styl áčkových kabelek se mi moc líbí. Chtěla jsem si takovou kupovat už dřív, ale nějak z toho sešlo. Tato kabelka má béžovou barvu. Jelikož se mi bílé kabelky moc nelíbí, tak jsem zvolila tuhle. Má na sobě ozdobné kamínky, které mě také uchvátili, uvnitř je docela prostorná. Co více si přát, stála čtyři sta a já jsem velice spokojená. :)






středa 10. července 2013

Prodloužený víkend

Jsme strávili u vody, kde jsem i přenocovali. Bohužel  nebylo tak pěkné počasí jak jsem očekávala. Brala jsem si sebou plavky a lehátko na vodu, jelikož z rána to vypadalo velice slibně. Po to co jsem dorazila na místo, kde stanoval můj přítel ( který tam jel už den přede mnou, protože se nemohl dočkat). Začalo po půl hodině foukat až do večera. Byly jsem v polo stínu, přesto jsem byla ve svetru. Vtipné bylo, že lidi na loďkách měli plavky. Bohužel vítr bylo trošku studený. Dali jsme si na grilu maso, párky a pak i rybku. Spali jsme v bivaku na rybářských lehátkách, takže pohodlnost největší a uvnitř bylo teplíčko. Což jsem vůbec nečekala a vzali si sebou více mikin. Určitě na jeden den, dva je to paráda, ale nevím jestli bych tak u vody vydržela třeba týden. :)







pondělí 8. července 2013

8.7. 2013

Dnes jen v rychlosti ukázka stříbrných nehtíků a dokup věcí, které mi došli. Úplně zbožňuji obyčejnou Niveu. Kterou používám večer na obličej už strašně dlouho a nemůžu si ji vynachválit. Je pro mě lepší, než nějaký noční či denní krém. Plus moje oblíbená řasenka od Miss sporty.

Mějte krásný den :)



pátek 5. července 2013

Blogerky, které nejčastěji sleduji

Dneska bych Vám chtěla ukázat blogerky, které sleduji nejčastěji. V odběrech, jak na blogu a Youtube jich mám samozřejmě více, přesto je moc nesleduji a čekám příspěvky hlavně tady od pěti vybraných.

Z našich českých řad jsou to pouze dvě. Nebudu tu vypisovat, proč je sleduji a co se mi na nich líbí. Pořádně to ani sama nevím. Ale u Petry z LovelyHair jsou to především typy na kosmetiku. A tím se dostáváme k tomu koho sleduji. Tak je to zmiňovaná Petra a Mia z Kissbook. I když Kissbook nesleduji tak často, jen když mě tam nějaký článek zaujme.

http://www.petralovelyhair.com/

http://kissbookbymia.blogspot.cz/


Z ciziny jsou to holky z Norska. Ani nevím jak jsem na ně přišla, ale už je sleduji docela dlouho.

http://sophieelise.blogg.no/

http://tcmn.blogg.no/

http://annais.blogg.no/

A to je pro dnešek v rychlosti  vše :)



pondělí 1. července 2013

Akce Maybelline Colorama

Už jste si určitě všimli v drogeriích akce, která se týká Maybelline. Je tam už delší dobu a já jsem si od tam, před víc jak týdnem odnesla dva výrobky. Kupovala jsem je v Rossmannu, ale netuším jestli je tato akce i v DM drogerii. A čeho se týká? Předpokládám, že už to všichni víte jelikož jsem pozapomněla na to ,že jsem si něco koupila, proto to sem dávám tak opožděně. Ale nevadí. V drogerii naleznete samostatný stojan této značky. Jde o to, že si můžete vybrat dva výrobky a ten levnější dostanete zdarma, tudíž platíte jen ten dražší. Což je docela super. Mají tam laky, stíny, tvářenky, lesky, tužky na oči a jiné. Dlouhou dobu jsem si chtěla koupit zelenou tužku na oči a upřímně se mi za ni nechtělo dávat osmdesát korun. Vím není to žádná velká cena, ale i tak. A když jsem narazila na tento stojan hned mě zaujali tužky na oči za 50,-. Mé srdce zajásalo. Krásná barvička, přesně kterou jsem hledala plus k tomu jsem si vybrala tvářenku za 60,-. Tužka je v odstínu 300 Edgy emerald a tvářenka 301. Má krásně třpytivou růžovo-oranžovou barvičku. Na různém světle vypadá pokaždé jinak. Je to docela přirozená tvářenka. Já jsem s nákupem spokojená, tak určitě neprošvihněte i vy tuto akci.

Bohužel tvářenku se i nepodařilo pěkně vyfotit. Foťák ji vůbec nezachytili.