středa 30. ledna 2013

Moje rtěnky

Nemám jich zrovna moc snad jen tři, podle mě kvalitní. Chtěla bych vám je dneska představit. Už jsem se dostala do věku kdy se rtěnky začali líbit a já se jich přestala bát. Dřív jsem normálně používala nějaké nevýrazné lesky a byl jsem s nimi spokojená. Poslední dobou sem dostala chuť vyzkoušet nějakou rtěnku.

Pořídila jsem si od Rimmel London nude rtěnku v odstínu 700 Nude Delight. První pokus na nošení rtěnky dopadl dobře. Kupovala jsem ji v Rossmannu zhruba za 145,-. Musím říct, že je fakt suprová. Barva je krásně decentní a mě se líbí, vydrž je podle mě docel dost dobrá. Stačí abych pusu jednou dvakrát za večer obtáhla a vydrží celou noc. Záleží, ale taky na tom jestli něco pijete či jíte. Má nádherný balení, vůně je taková klasická rtěnková. V závěru je to můj miláček.








Další kterou jsem si koupila, byla od Elfu. Stála kolem 95,- je to dostín Coral. Má krásnou barvu a na rtech vypadá hezky. Je matná takže má celkem velký problém a to, že moc dlouho nevydrží. Začne se mi žmolkovat na vnitřní straně rtů. Určitě to znáte a víte co mám na mysli. Rozhodně ji nějak vypotřebuji,ale rozhodně si od Elfu žádnou pořizovat už nebudu.







Dlouho dobu jsem se rozmýšlela nad výraznější barvou moc se mi líbí oranžová a červená. Nakonec jsem narazila opět od Rimmelu na krásnou barvičku. Je to odstín 12 a je z kolekce KateMoss. Odhodila jsem zábrany proti výraznějším barvám a jsem spokojená. Možná je to na mě trošku nezvyk taková rtěnka, ale rozhodně to nevypadá špatně. Nanáším ji opravdu malinko a přesto je dost sytá.







Rozhodně moje sbírka nekončí, sotva začíná. Pomalu, ale jistě. Teď mám v plánu najít nějakou růžovou a oranžovou.

pondělí 28. ledna 2013

Kosmetická taštička

Po přebírání svých kabelek jsem opět zjistila, že mi nevyhovuje žádná kosmetická taštička. Buď mám nějakou velkou a nechce se mi tahat, nebo mám naopak malou a nic se mi do ní nevleze. Tak jsem se rozhodla, že si ušiji jinou. Docela se mi povedla a zatím má vyžadující rozměry. Ovšem jak se znám snad si to s ní brzo nerozmyslím a nebudu opět hledat něco jiného.
Barevně jsem zvolila vínový satén se žlutou podšívkou. Barva se nějak nebije a konečný výsledek vínové taštičky vypadá hezky.







pátek 25. ledna 2013

Cvičení na orbitreku

I přes zimu se snažím nějakým způsobem hýbat. Samozřejmě k tomu nepočítám každodenní procházky se psem. Orbitrek máme domu už asi 3 roky. Buď mamku nebo mě popadne jednou za čas pocit , že by jsme ho mohli trošku projet. No nevím kdy na něm naposledy cvičila mamka, ale mám tušení, že někdy minulý rok po svátcích, kdy měla výčitky z přežírání se. Já se zatím držím zhruba měsíc, kdy každý den na něm cvičím aspoň 10 minut. Protože víc mě nebaví a vím, že bych s tím sekla. Deset minut je pro mě akorát. Necvíčím z toho důvodu, že bych chtěla zhubnou, ale proto, že se chci pohnout a zpevnit trošku nohy a zadek. A musím říct, že z toho mám dobrý pocit. Nevím jestli je to jen můj dojem, ale mám pocit, že mám silnější a odolnější nožky. Neumím to dobře vysvětlit, ale cítím se fajn :).


středa 23. ledna 2013

Jemný melír

Jelikož jsem zase měla pocit, že potřebuji trošku oživit svoje vlasy, tak jsem se pustila do melíru. U nás v drogerii neměli můj oblíbený melír. Musela jsem si tedy koupit normální barvu na vlasy. Nejradši mám od Palette a tahle je v odstínu E20 Super blond. Použila jsem melírovací čepici, protože jsem chtěla opravdu jemné pramínky. Ze začátku to opravdu chytlo a vypadalo to dobře. Po umytí vlasů se samozřejmě jemné prameny smíchali s ostatními vlasy a celkový dojem trošku zanikl. Když se podívám, tak na světle je znát menší rozdíl, ale v šeru jako by se nic nedělo. Takže uvidíme, třeba za měsíc to zkusím znovu.




pondělí 21. ledna 2013

Psí obleček

Protože, mám pocit , že ta moje holka chlupatá z jednoho oblečku vyrostla nebo se nějakým záhadným způsobem smrsknul. Rozhodla jsem se jí ušít další. Je vlastně úplně stejný jako ten co měla předtím akorát má "jinou barvu". Je to v podstatě bundička s kapucí.












pátek 18. ledna 2013

Ples 2013

Dneska večer jdeme na ples. Je to školní ples v naší obci, pořádaný naší základní školu. Na sobě budu mít světle růžové šaty, které jsem měla na svém maturitním plese. Koupila jsem je v takovém malém obchůdku se společenskými šaty a stály okolo tisíc pět set. Přesnou cenu už nevím. A jsou to asi moje nejdražší šaty které mám. Kabelku mám z Takka a botky ty už ani přesně nevím. Zvolím klasickou třpitivou bižutérii, která se mi hodí ke sponě na šatech. V líčení mám v úmyslu zvolit více výrazné oči a hlavně nalepovací řasy. Snad i vy jdete letos alespoň na jeden ples a doufám, že si ho řádně užijete. :)












středa 16. ledna 2013

Bikiny - James Patterson

Mám tu pro vás další typ na knížku. Tohle je docela napínavá o nájemném vrahovi.

Děj začíná tím, že se ztratí známá modelka z hotelového baru. Vrah ji odveze daleko od města, kde s ní natáčí krátká videa a potom ji zabije. Sám vrah volá jejím rodičům, že by se měli zajímat kde je jejich dcera. Oba rodiče přiletí na místo kde jejich dcera fotila a snaží se jí najít s pomocí policie. Dále se k nim připojí novinář, který jejich kauzu sleduje. Vrah stále dává naději rodičům, že jejich dcera žije a chystá jim různá vodítka. Na ostrově se ovšem ztratí jiná dívka a najdou se dvě oběti. Vrah ovšem mění identitu a vmísí se mezi lidi, kteří se snaží případ vyřešit a najít podezřelého. Potom samotné rodiče unese a opět s nimi v autě natáčí video a prozradí jim co jej s jejich dcerou. Vystoupí a nechá auto sjet do moře a čeká dokud se celé nepotopí. Vrah si říká Ben, ale není to jeho pravé jméno. Najímá si ho zámožná skupina lidí, z různých koutů světa a baví se jeho natočenými videi s obětmi. Bohužel případy se nevyřešili a tak novinář, který vše sledoval odjíždí domů. Po nějakém čase se mu ozve sám vrah a chce, aby o něm napsal knihu. Vše mu ze svého život poví a proč valstně zabíjí. Dokonce novináři implantuje čip, aby ho měl pod kontrolou. Několik týdnů na knize pracuje pod pohrůžkou smrti. Poté se, ale vzbouří a příjde na vrahovi myšlenky a snaží se ho sám zničit. Najde člověka, který Bena platí za natáčení videí a ten mu prozradí jaký je vlastně jeho život a ne to co mu sám Ben navykládal na napsání knihy. Novinář se spojí s policií a polapí dalšího podezřelého. Ovšem dostane email s videem kde je Ben mrtví. Ovšem sám si to nemyslí. Poté se odstěhuje s manželkou daleko do hor do neznámé oblasti a trne jestli ho Ben najde.


pondělí 14. ledna 2013

Kabelkové přírůstky

O víkendu jsem byly navštívit nové nákupní centrum v našem okolí. Navštívili jsem pár obchůdků a zamířily do Takka. Už minule jsem se dívala na jednu hnědou kabelku, ale zdála se mi drahá a nechtělo se mi za ni tolik dávat. Ovšem teď jí měli ve slevě, předtím stála 499,. a nyní 299,-. No krása. Tak jsem si vydyndala u přítele předčasný dárek k narozeninám. Ještě jsem tak trošku házela očkem po plesové kabelce. Ovšem tu jsem si vůbec kupovat nechtěla. Byla také zlevněna z 299,- na 149,-.  Nakonec mi ji přítel taky vzal, takže dárky na k narozeninám mám odbytý. Doma jsem si musela udělat úklid a vytřídit ty kabelky, které už nenosím, protože můj věšák už by je neunesl a pořád mi nějaká z něj padala. Asi přece jsem trošku kabelkovej maniak.





pátek 11. ledna 2013

TAG 3

Dnes zase něco málo o mně prostřednictvím tagu.

1. Jak vidíš svoji budoucnost? Upřímně. Netuším.
2. Co by jsi dělala, kdyby jsi vyhrála několik miliónů? Asi bych někam cestovala.
3.Jaký je tvůj zlozvyk? Kdysi to bývalo kousání nehtů, ale teď už asi nic.
4. Kam by ses nejraději podívala? Do Egypta.
5. Nejoblíbenější věc z tvého šatníku? Letní šaty.
6. Nejoblíbenější film? Líbí se mi spousta filmů, ale nejoblíbenější nemám.
7. Čím jsi chtěla být jako malá? Modelka.
8. Sukně nebo kalhoty? Obojí.
9. Jak by ses popsala jedním slovem? Klidná.
10. Káva nebo čaj? Káva i čaj.
11. Proč sis založila blog? Protože, čtu ráda jiné blogy se spousty fotkami. A hlavně mě blogování baví.


středa 9. ledna 2013

Sukně ze svetru

Když jsem nahlédla do své skříně. Našla jsem ta bílí svetr, který jsem už nenosila, protože byl žmolkovatý. A tak jsem přemýšlela co s ním. Vyhodit se mi ho nechtělo. Nakonec mě napadlo z něj ušiji sukni. Protože i v zimně ráda nosím teplejší sukně, vytvořila jsem i jednu ze svetru. Vzhledem k tomu, že byl žmolkovatý musel jsem rubní stranu použít jako licní, aby nebyly vidět nedostatky. Svetr jsem rozstřihla na půl, sešila, udělal jsem pásek v pase, ve kterém je schovaná gumička, aby sukně lépe držela. A je skoro hotovo. Bohužel pak jsem zjistila, že je dost průhledná, tak jsem do ní ještě všila modrou spodničku. I když je modrá naštěstí není její barva přes sukni vidět. Sice na fotkách nevypadá nic moc, ale oblečená a s výrazným páskem vypadám moc hezky. A tady je výsledek.





pondělí 7. ledna 2013

Vánoční a po Vánoční dárkečky

Ještě tu mám na ukázku pár dárku, které jsem dostala od rodiny z přítelovi strany a malé drobnosti, které jsem si pořídila sama. Abych ty dárky na Vánoce zkompletovala všechny tak vám je ukážu jak první. Z kosmetiky jsem ještě dostala nějaký šampón na vlasy od Oriflamu, kartáč na vlasy ( ten tu nemám nechám si ho u přítele), voňavku od Playboye Play it sexy a k tomu sprchový gel stejné vůně. Poslední věc,kterou jsem dostala byl velký kosmetický kufřík. Řekla bych, že je určený na cestování, protože má uvnitř jen přepážky a na normální skladování nějaké kosmetiky by bylo všechno na sobě rozházené. Kufřík je také od Oriflamu. Další věc, kterou jsem si chtěla vyzkoušet a pořídit jsou linky od Essence. Mám jedny a jsem s nimi spokojená, proto jsem si teď vybrala klasické černé v odstínu 01 Midnight in Paris. Krásně se s nimi pracuje, vydrží celý den a stojí okolo sedmdesáti korun. K nim jsem si samozřejmě musela pořídit štěteček na linky. Jeden už sice mám, ale ten používám na obočí. Skosený štěteček na linky stojí čtyřicet korun a je také od Essence. Poté jsem si pořídila rtěnku od Rimmel London z kolekce Kate Moss. S těmito rtěnkami jsem spokojená vlastním sice jen dvě, ale jsou super. Chtěla jsem něco výraznějšího a tak jsem si vybrala světlejší červenou v odstínu 12. Stálo zhruba sto třicet korun. A poslední výrobky se týkají nehtů což je klasický pilník na gelové nehty a krásný lak. Bohužel je od větnamců takže odstín vám neřeknu a stál dvacet korun. Je to krásná světle růžovo oranžová barvička na léto jak dělaná. A protože mám gelovky tak mi nevadí, že lak nic nevydrží, protože gel udrží všechno pěkně na místě. A to je vše :)