pondělí 31. března 2014

7 Důležitých věcí v kabelce

Mám tu sbírku věcí, bez kterých se neobejdu, pokud někam vyrazím. Hodně se mi osvědčilo tyto věci nosit a když nějakou zapomenu je to hooodně nemilé.

Peněženka - Tak to je jasné věc, bez peněz nikam nelez.

Sluneční brýle - Ty musím nosit pokud svítí sluníčko. Bez nich nic nevidím, slzí mi oči a hrozně se ksichtím                             :D
                          A pokud je zrovna zapomenu tak si hoodně ale hoodně nadávám :D

Mobil - Každopádně vždycky sebou, nikdy nevíte co se stane a kam se budete potřebovat dovolat. Znám                  lidi, kterým se nosit nechce. Dozvonit se na ně to je zázrak, zrovna když něco nutně potřebujete.

Sluchátka - Pokud jedu autobusem vždycky je nosím sebou, bez nich bych se zbláznila.

Kapesníčky - Tak ty potřebujete buď vy a nebo někdo jiný :)

Pomáda - Něco na pusinku vždycky musím mít u sebe. Patláma, patláma :D

Voda - Od té doby co jsem v létě omdlela v autobuse, tak nosím pití vždycky u sebe. Už nechci si tento                   zážitek znovu zopakovat.



středa 26. března 2014

Nové boty

Dnes jen v rychlosti ukázka nových botiček. Moje staré botasky dosluhují a tak jsem si potřebovala koupit nové.

Poslední dobou se mi moc líbí tento sportovní styl. Líbí se mi hodně barevné, ale nic přehnaného většinou dvě hezké barvy pěkně zkombinované. Ovšem příliš výrazné boty, by se mi  nehodili k oblečení a tak jsem zůstala klasicky u černé.

Měla jsem jedny vybrané v Daichmanu, bohužel neměli moji velikost. V ten den si tam bylo hodně lidí kupovat botasky.

Nakonec jsem si vybrala u větnamců. Jo někomu se boty hned rozpadnou nebo jim z nich smrdí nohy. Mě naštěstí boty vydrží docela dlouho. Ty staré mám tři roky.

Takže doufám, že tyto mi vydrží stejně dlouho. :)




pátek 21. března 2014

Proč nepoužívám tvářenky a bronzery

Moje sbírka čítá jen pár kousků. Přesto je moc neunosím. Mám více bronzerů než tvářenek. Na jednu stranu se mi líbí, na druhou je moc často nenosím.

Buď mám odstíny tvářenky, který není moc vidět a nebo odstín, který moc řve. Bronzerů mám více a jednu dobu jsem hledala, ten nejlepší.

Jeden čas jsem ho nosila často, pak ale ráno nezbyla chvilka si s něčím takovým hrát.

Bronzer, většinou a to hlavně přes zimu používám na krk. Pokud se mi někdy povede, že mám odstín obličeje tmavší než krk. Tak ho přepudruji bronzerem.

Takové je moje využití. Samozřejmě barevný odstín není tak katastrofický, ale já to vidím. A tak krček popráším bonzerem.

Dalším důvodem je, že mám celkem červené tváře, když je mi teplo nebo moc fouká.
To je taky hlavní důvod, proč je nepoužívám.

Vypadá to totiž dost blbě. Když se jeden z těchto faktorů stane a mám tvářenu. Moc hezky to nevypadá.




Dermacol - odstín 1


Maybelline - odstín 301


NYC - odstín 720A Sunny


ELF - odstín nevím


Giordani Gold - Kolekce Festive Bronzing Pearls


pondělí 17. března 2014

Moje prstýnky

Moc se mi líbí masivní prsteny a taky ty, které se hodně třpytí. Mám jich jen pár a přesto už je bohužel tolik nenosím.

Když jsem chodila na základní školu a na stření, nosila jsem skoro na každém prstě nějaký ten prstýnek. Tenkrát se mi to dost líbilo.

Pak jsem měla jen pár oblíbených. A po delší době se mi hodně začaly líbit prstýnky z bižuterie. Protože byly velké a krásné. J

Bohužel z nějakého nepochopitelného důvodu se mi začaly prsty pod prstýnky osypávat. A to byly stříbrné a nikdy mi nijak nevadily.

A tak jsem je přestala nosit úplně. Což mě mrzelo. Protože některé jsem dostala a bylo mi líto, že je nemůžu nosit.

Poslední jsem dostala od přítele. Prstýnek je nádherný, třpytivý. Naštěstí, nosím ho už nějakou dobu a nic se mi neděje, takže doufám, že se mi prstíky osypávat nebudou.


Na závěr ukázka mojí sbírky.














sobota 15. března 2014

2. Narozeniny Blogu

Dnes má blog druhé narozeniny. Co bych mu a sobě tak popřála?
Sand aby mě pořád bavil a bylo pořád o čem psát. Aby měl více a více návštěv, komentářů a odběratelů.:)



pátek 14. března 2014

Permanentní řasy

Opět jsem neodolala a pustila se do permanentních řas. Měla jsem je na sobě dvakrát a nějak jsem se v nich necítila. Vadili mi ve výhledu :D...

A důvodem bylo to, že jsem je měla u vnitřního koutku moc dlouhé. Tentokrát se mi ale povedly. Ano dělám si je sama.

Protože jsem velmi líná kamkoliv pravidelně docházet. Tentokrát je mám na sobě už od začátku týdne a nemám s nimi žádný problém. Ovšem nevím jak dlouho u nich zůstanu. Je to přece jenom nezvyk.

Vpadají moc hezky a ranní malování je o jeden krok kratší. Což je velké plus, protože mě to ráno vždycky dlouho trvá. :)




středa 12. března 2014

Anna Godbersenová - Intriky

Po dlouhé době jsem přečetla nějakou tu knížku. Zabrousila jsem tentokrát do románu.

Příběh se odehrává na Manhattanu roku 1899. Kde žijí vlivné rodiny a velmi jim záleží na tom co si o nich ostatní myslí. Nestojí o žádné skandály, které by je mohly svrhnout ze společenské žebříčku.

Rodiče své děti zasnubují s vlivnými partnery. A rádi o sobě čtou, pouze kladné články v novinách.
Vzniknou tu zakázané lásky a milostné vztahy, které nesmí být odhaleny. Jinak zničí pověst celé rodiny.

Bohužel někomu se takové tajemství hodí do karet, aby mohl získat někoho, kdo by o jeho pozornost neměl zájem.

Je to velice pěkný, klidný příběh s napětím. Který musíte přečíst co nejrychleji, aby jste se dozvěděly jak to nakonec dopadlo.





pondělí 10. března 2014

Mini nákup

Opět jsem se vydala do obchodu mrknout na nějaké oblečení. Ovšem jak už je u mě zvykem, nic se mi tam nelíbilo.

Nakonec jsem, ale neodešla s prázdnou. Už předtím jsem pokukovala v New Yorker po růžové vestě. Nakonec jsem ji neodolala a na druhý pokus jsem si ji pořídila.

Další věc, které jsem neodolala byly opět plastové šuplíčky z Kauflandu. No musela jsem si je koupit, na druhý pokus jsem je tam nemohla nechat.

Co jsem u sebe zjistila je to, že jeden den v obchodě něco vidím a nejsem si jistá jestli se mi to líbí a chci to. A když na to pak myslím, tak si pro to musím druhý den zajet :)





pátek 7. března 2014

Myslivecký ples

Na úvod musím omluvit to, že jsem nepřidala ve středu žádný článek. Jelikož mi asi úplně odešel notebook se všemi věcmi co jsem v něm měla. Takže jsem neměla ani možnost přidat článek.

Už minulý týden jsem byly na Myslivecké plese. Kde se nám podařilo vyhrát zase pár cen. A abych začala od začátku a řekla vše co jsem vyhráli:


  • hrníčky
  • deka
  • lampička
  • kalendář
  • dva bažanti
  • pytel zrní
  • kořenky
  • kus zvěřiny
  • plastové dózy na svačiny
  • mýdla na ruce
  • pánské mýdlo
  • brambůrky
  • plechovku broskví
  • luhovací sítko na sypaný čaj
Doufám, že jsem na nic nezapomněla myslím si, že na jeden ples je toho docela dost :)
Na fotce nemám bohužel vše vyfocené. Nějak se ty věci  druhý den rozutekly a nechtěly se mi hledat.



pondělí 3. března 2014

Gillette Venus Olay- recenze

Na vánoce jsem si přála holítko. Lepe řečeno lepší a kvalitnější holítko. Dříve jsem používala jednorázové, kterými jsem si holila nohy na víckrát. Neměl jsem s tím nějaký výrazný problém, ale chtěla jsem zkusit něco lepší a kvalitnějšího. Jak moc velký rozdíl mezi nimi bude.

Dostala jsem Gillette Venus & Olay. Který má na vrchní a spodní části hlavice "mydýlka". A k tomu bylo krásné zlaté pouzdro na její uschování.

Při holení nohou nepotřebujete žádnou pěnu. Tuto práci odvádí "mydýlka". Takže je lepší, když držíte v ruce puštěnou sprchu a rovnou si pouštíte vodu na nohy.

Holítko docela dost pění, pokud by jste si nohy pouze navlhčily, tak budete mýt akorát zapěněnou nohu a žiletky budou špatně odvádět svoji práci.

Jsou k tomu další dvě hlavice na vyměnění. Dokoupení nových stojí myslím si, že okolo pěti set korun. Takže úplně nejlevnější záležitost to není.

Musím říct, že holí docela dobře, ale abych pravdu řekla zase nějak výrazný rozdíl nevidím. Jsem ráda, že ho mám a používat ho budu, ale kdybych zůstala u jednorázových zase tak velká tragédie by o nebyla.