úterý 31. prosince 2013

Co jsem dostala na Vánoce

Konečně jsem si po svátcích našla čas na blog. Přes Vánoce nebyla volná chvíle, chození po návštěvách a různé návštěvy u nás. Takže teď mám konečně klid Vám sem něco přidat.

A jsou to samozřejmě dárečky co jsem dostala. 



Pečující kosmetika na vlasy, obličej a tělo.



Větší hnědá kabelka, kterou jsem potřebovala.


Krásný teploučký svetřík s rukavičkami a úžasný legíny, na který jsem si dělala dlouhou dobu zálusk.


Pyžámko na zimu a nové prostěradla.


Košíček na rtěnky. Bázi pod oční stíny, řasenku, lesk a rtěnku.


Podzimní-zimní botičky. Náhrada za staré které se mi rozpadly.


 Úzký pásek.


Krásný, hebký chlupatý polštářky.


Lepší holítko.


 Největší dárek bylo akvárium. Přítelovi jsem o něm něco plácla a on mi je pořídil.


 A tak jsem si koupily krásný oranžový závojnatky.


Další kabelku se kterou jsem nepočítala. Ovšem kabelek není nikdy dost.



Opět něco málo z kosmetiky. Šampón, olej na tělo, krém na obličej, sprchový gel, pealing.


Bronzr v kuličkách a stíny na kouřové líčení v hnědé a zelené barvě.



A to je od Ježíška vše. Tento rok jsem byla asi moooc hodná a tak jsem dostala tolik dárečků. :)

A zítra je tu silvestr, takže všechno nejlepší do nového roku. :)

pondělí 23. prosince 2013

23.12.2013

Poslední dokupování jídel na zítřejší den, drobné uklízení a hledání vánočních ozdob. Tak to dnes bude vypadat u nás.

Zítra proběhne strojení stromečku, návštěva babičky pro salát. Večeře, kdy už bratr bude natolik nervózní a otravný, že už se nemůže dočkat. :) A konečně dárky pod stromečkem. Už se moc těším.

I když všechny dárky jsem si kupovala sama tak asi žádné překvapení nebude. No nevadí i tak budu mít radost z toho co jsem si pořídila. :)

Tak krásný Štědrý večer a ať pod stromečkem najdete to co jste si přály. :)


pátek 20. prosince 2013

Třetí adventní neděle

Štědrý den se kvapem blíží, už jen zbývá zapálit jednu adventní svíčku. Cukroví už máte určitě všichni napečená a předvánoční úklid je v plném proudu.

My jsme letos vůbec nepekly. Jelikož to u nás bohužel nikdo moc nejí a cukroví máme pomalu do léta. Naštěstí máme šikovnou babičku, která peče ráda a různé druhy cukroví. A je tak hodná, že se s námi rozdělí. Jediné co pekl bratr s mamkou byly slepované srdíčka a kroužky marmeládou. To ovšem jí jen on a nikomu jinému to moc nechutná.

Já mám z cukroví nejraději vanilkové rohlíčky, pusinky a kokosky. Ovšem ty dvě poslední sladkosti skoro nikdo nepeče. A když jsem zkoušela minulý rok pusinky já nedopadlo to moc dobře. Jíst se dali, ale jako pusinky rozhodně nevypadaly. :)




středa 18. prosince 2013

Můj svátek

V pátek třináctého byla Lucie. Takže já i blog jsme měly svátek :D Dostala jsem od přítele krásnou kytičku dále svíčku, šampáňo a nějaký korunky. Ukázat vám můžu jenom kytku jelikož ostatní věci jsem si ještě nedovezla.



                  

pondělí 16. prosince 2013

Recenze - Essence- tekutá linka

Dneska bych vám chtěla ukázat svoji aktuální oční linku, kterou používám každý den. Tohle je moje třetí balení a jsem s ní velmi spokojená. Předtím jsem používala gelové oční linky. Ale strašně dlouho mi to ráno trvá než si ji namaluji a jsem s ní spokojená.

Proto jsem si po delší době opět zakoupila tekutou. Moje první balení nebylo vodě odolné a měla jsem pocit, že se mi neustále linka drolí. Také mi občas slzely oči a linku jsem měla rozmazanou. Proto po vypotřebování jsem si koupila vodě odolnou. A musím říct, že je to sto a jedna.

Linku mám během chviličky namalovanou. Krásně drží celý den a hlavně co musím říct. Když se vám stane, že přetáhnete linku a nelíbí se vám. Můžete ji vatovým tampónkem trošku setřít a poupravit. Což s nevodě odolnou linkou nešlo. Okamžitě se mi rozmazala.

Zakoupíte ji zhruba za 65,- až 75,-. Kdekoliv kde mají stojan Essence. Já jsem s ní naprosto spokojená a můžu jenom doporučit :)



pátek 13. prosince 2013

Typy na dárky

Tohle je pro mě velmi složité téma, jelikož každému se líbí nebo hodí něco jiného. Proto nerada dávám jakékoliv typy na vánoce. Většinou se od všech snažím nějakým způsobem vysondovat co by si přály a nebo na co mají zálusk po celý rok, ale stále si to nestihly pořídit. Někdy se stává, že se někomu něco líbí, ale zdá se mu to jako zbytečnost pořizovat si to. Že to vlastně nepotřebuje, ale potěší ho když to má.

Já se většinou dívám také potom co by chtělo např. v domácnosti za drobnosti vyměnit nebo dokoupit a pořídím to. Někdy je to opravdu velký oříšek, když daná osoba má v podstatě vše a sama neví co by chtěla. To je pak velmi těžké něco vymýšlet.

Naštěstí já už mám skoro všechny dárky koupené. Letos to nebylo příliš těžké. Doufám, že i vy najdete něco čím potěšíte ostatní ať už přítele, rodinu, kamarády :)




středa 11. prosince 2013

Mikuláš

Také stále dostáváte sladkosti za okno i když už se nepovažujete za dítě? Tak to jsme na tom asi stejně, přesto mi to dělá radost, že i já jsem obdarovaná a můžu si zamlsat :)

Občas se mi stane, že za oknem najdu i něco jiného než sladkosti. Jako letos. Dostala jsem dokonce i hřeben na vlasy a svíčku. Uhlí a brambory jsem tam žádné neměla, jelikož jsem mooc hodná :)

Rozhodně mi všechny sladkosti vydrží dlouho, pokud se mi do nich nepustí někdo jiný a nezačnou mi pomalu mizet. Jako například bratr, který mi pořád ošahává kinder vajíčko :D



pondělí 9. prosince 2013

Přemýšlela jsem nad článkem a napadlo mě, že bych vyzkoušela napsat na sebe nejen kritiku ale i pochvalu. Před nedávnem jsem na něco takového narazila bohužel, jsem moc nepostřehla jak to mělo znít. Proto jsem si to upravila k obrazu svému.

Napsala jsem začátky vět a doplnila do nich fakta o mě. Je to jen deset pár krátkých vět. :)


Jsem.......spolehlivá
Často říkám.....jo, no
Neumím........dobře vařit
Za to zvládám......... často uklízet
Nesnáším........lidi co si vymýšlí
    Půjčuji.......nerada 
Baví mě..........šití
Bojím se........vážných nemocí
Ujíždím na........kabelkách
Nejraději na sobě mám......vlasy a postavu
Myslím si že jsem.........dobrý řidič
Poslouchám........hudbu v telefonu
Nejraději mám......čokoládovou zmrzlinu
Kupuji........potřebné věci
Nerada.......navštěvuji doktory



pátek 6. prosince 2013

Zimní bundičky pro psy

Zima je tu a i našim psím miláčků může být v tomto období venku dost zima. Dnes vám chci jen v rychlosti představit "modely", které jsem svému miláčkovi ušila.

Protože už není nejmladší chci, aby ve svém věku v tomto období byla aspoň trošku v teple. Naštěstí nijak neprotestuje. Takže není problém s ní takhle někam chodit. Stává se, že někteří pejsci jsou tolik zaměstnaní tím co mají na sobě a procházku si vůbec neužijí.

První model je spíše taková vestička, kterou nosí když úplně nemrzne. A naopak, když mrzne nosí dvě zbylé bundičky :)




středa 4. prosince 2013

Moje péče o obočí

Dneska jsem se rozhodla, že se s vámi podělím o to jak já se starám o své obočí. Není to nic extra spíše taková klasika co asi dělá každý.

Jediné pomůcky, které používám jsou nůžtičky, pinzeta a hřebínek na obočí. Nejprve co dělám je to, že si obočí vyčešu směrem nahoru a chloupky, které přečuhují zastřihnu. Poté si obočí buď obarvím a když se mi nechce používám na dotvoření akorát stíny.

A to je celá věda. Určitě to tak z vás dělá spousta není to, žádná novina a ani nic složitého :)





pondělí 2. prosince 2013

První adventní neděle

Tak už se nám to blíží. Za tři týdny tu máme štědrý den. Nevím jak vy ale já zatím nemám všechny dárky které mám v plánu nakoupit. Dost špatně se to vybírá když skoro všichni, před nedávnem slavili narozeniny. Tudíž nápady na dárky se pomalu vyčerpaly.

Ani já vlastně nevím co bych si přála na vánoce. Poslední dva, tři roky nemám žádnou věc po které bych opravdu toužila a přála si ji mít pod stromečkem. Nejspíše dostanu nějaké peníze a sama si pak pořídím co potřebuji.

A abych se naladila na vánoční atmosféru i když to venku není tolik znát. Jelikož u nás je jen troška rozpuštěného sněhu. Nazdobila jsem si jako každý rok pár větviček ve váze. Mám moc ráda když to pokoj provoní a vidím tady nějakou vánoční dekoraci.

Teď nejspíše půjdu brouzdat na internet a poohlédnu se po dalších nápadech na dárky. Mějte se fajn :)