pátek 28. června 2013

Oblíbená hudba červen 2013

Dnes jen pár nejoblíbenějších písniček, které momentálně poslouchám nejčastěji. Samozřejmě nejedu jen tady ty čtyři celý dny dokola, ale je to výběr těch které se mi moc líbí. :)










středa 26. června 2013

Letní výběr

Dnes tu mám výběr toho co nejraději v létě nosím a používám ať už se to týká oblečení, kosmetiky účesů atd. Růžová je moje volba :)

Oblečení:

Sukně - šaty 
tílko - tričko
kraťasy - třičtvrťáky
žabky - krosky

Kosmetika :

Make up - korektor
linky - řasenka
pudr - stíny
rtěnka - balzám

Účesy :

rozpuštěné - culík
drdoly - copy


pondělí 24. června 2013

Potřebné - nepotřebné výrobky

V mém vlastnoručním vyrobeném šišatém košíčku uchovávám věci, které čekají na to až je začnu používat a nebo jsou tam věci, které nepoužívám vůbec.
První věcí jsou krémy na ruce, kterých mám dost a nevím kdy je všechny vypotřebuji. Nosí mi je přítel z práce, sám nepoužívá a mě se to tu hromadí. No aspoň nemusím delší dobu do krémů na ruce investovat. Dále jsou tam sprchové gely, malé už mám delší dobu načaté a beru si je vždy sebou, když někam jedu. Kuličkové deodoranty nemám moc ráda a používám je jen v létě, kdy mám volnější trička a neudělá mi to mapy v podpaží, které pak nejdou vyprat. Z tohoto důvodu je nepoužívám. Je tu i můj scrub na rty a žínka, kterou opět nepoužívám. Poslední věci jsou voňavka, která mi vůbec nevoní, takže ji nemám ani na svém toaletním stolku, dále je to dvou fázový odličovač ve kterém je opravdu málo a buď bych ho měla používat a nebo vyhodit. Poslední je gel na vlasy, který jsem ještě nerozdělala a taktéž asi ani používat nebudu. A to je z mého košíčku pro dnešek vše :)







pátek 21. června 2013

Nákup červen 2013

Zjistila jsem, že nemám vůbec žádná trička na ven a nebo na příležitostní tůru. A tak jsme se rozjeli do obchodů a já si  jich pár nakoupila. První tři jsou z H & M  a stály 129,-. Jsou jednobarevná a střihově jednoduchá. Další dvě jsou z C&A, byly ve slevě a jedno stálo 100,-  druhé 150,-. A poslední věc kterou mám jsou nové plavky z F & F. Jelikož se chystám k moři tak jsem prý potřebovala nové. Tyto mají krásnou barvičku jsou nádherně růžovo-kokinkové :D, stáli zhruba přes 300,- Je mi, ale jasné, že po Chorvatsku je můžu vyhodit jelikož nejsou nijak kvalitní. Přesto se mi moc líbí a s nákupem jsou jako vždy spokojená :).





pondělí 17. června 2013

Rimmel London - Apocalips

Samozřejmě jsem neodolala této novince a musela jsem ji vyzkoušet. Bohužel mě nenadchla, tak jak jsem si původně myslela. Je to tedy tekutá rtěnka, stojí okolo 130,-, ale já jsem ji koupila ve slevě za 99,-. Vybrala jsem si odstín 101 Celestial. Barva je taková růžovo-malinová. Barvička je krásná, pěkně se nanáší. Moc nevoní, ale vyloženě také nesmrdí. Bohužel mi dělá po nějaké době zdrcnutou rýhu ve vnitřní straně rtu. Určitě to někdo znáte. A to mě celkem naštvalo, jelikož mi toto žádné rtěnky nedělají. Takže pro mě je to signál, že už si další tekutou rtěnku kupovat nebudu.






pátek 14. června 2013

14.6. 2013

Dnes jen v rychlosti vám ukážu pouze nehtíky, jelikož nemám mnoho času. Přesto vám sem chci něco dát. Po delší době jsem měla chuť na "francouzskou" manikůru, ale v barevnějším provedení. Tak jsem zvolila na obloučky růžové třpytky.
A to je pro dnešek vše, užívejte si krásný víkend.



středa 12. června 2013

Štětec na make up

Dlouhou dobu jsem hledala přesně tenhle typ štětce na make up. Nejsem si teď jistá jestli se nějak jmenuje nebo ne. Když jsem ho hledala našla jsem většinou štětce od 500,- a výše, nebo rovnou celé sady. To se mi, ale i s poštovným nechtělo utrácet. Na další typ jsem narazila u ELFu. Kde se mi vůbec nelíbil. A tak jsem to nechala být, že snad narazím někde na jiný. Poštěstilo se mi. Petra z LovelyHair http://www.petralovelyhair.com/2013/06/stetce-petrallovelyhair-jak-vznikly.html představovala na blogu svoji vlastní řadu dvou štětců. Které mě nadchly jak svoji cenou, tak i vzhledem. Objednala jsem si tedy svůj vytoužený a jsem z něj nadšená. Stál 225,- plus 95,- ( myslím ) za poštovné. Celkovou sumu jsem byla ochotná zaplatit bez výčitek, jelikož jsem velký šetřílek a dlouho se rozhoduji než penízky utratím. Přišel mi balíček, kde byl milý úvod, která mě potěšil a návod jak a na co štětec používat a jak se o něj starat. Nechyběla ani vizitka, kterou mám schovanou v peněžence. A teď k samotnému štětci. Je úplně úžasný mazlík. Krásně vypadá, drží se dobře, velikost je akorát. Je jemný, make up se s ním krásně nanáší a nezanechává jemné čáry na obličeji jako můj plochý štětec o kterém je to ale známo. Prostě nemám k němu co dodat spokojenost největší. Takže pokud hledáte levnější variantu tohoto štětce tak neváhejte, podle mě se povedl.

Objednat ho můžete zde http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/0/0/5/76-Stetec-PetraLovelyHair-flat-top-na-makeup-pudr-i-tvarenku





pondělí 10. června 2013

Růžovo - třpitkové

Měla jsem po nějaké době opět vyzkoušet, jeden nehtík nalakovaný jinak a tak jsem zvolila růžové třpitky. Lak je od Maybelline New York v odstínu 26 Candy bar.



pátek 7. června 2013

Braun Silk épil 3 - recenze

Mám tu pro vás recenzi na epilátor, který vlastním. Dostala jsem ho na vánoce od přítele a také byl na mám seznamu dárků na vánoce, které jsem si přála. Doma jsem měli skoro ten stejný akorát měl více nástavců. Takže jsem vůbec nevěděla jestli dostanu svůj a jaký. Jelikož jsem si na epilaci zvykla žiletky moc nepoužívám, chtěla jsem mít svůj holící strojek. Mít ho po ruce bez ohledu na to jestli si ho mamka zabalila sebou ne cesty a také, abych s ním mohla z domu odjet já. Je to tedy jen čistě epilátor s 20 pinzetkami , v balení měl masážní váleček a ochlazovací rukavici. Epilátor je pouze do zásuvky a má na sobě světýlko, která  vám má osvětlit i  ty nejmenší chloupky. Nevím kolik stál, protože to byl dárek, ale na internetu se pohybuje okolo 1 000,-. Myslím si, že není vůbec špatný, ale mamka má už problém s tím, že má pinzetky " lenošné" a špatně vytrhávají. A když se ptala v obchodech jestli se nedá koupit čistě jen nástavec s pinzetami. Vůbec nepochodila nikde to samostatně neprodávají. Tak to je asi jediné mínus na tomto epilátrou.



středa 5. června 2013

Moje knižní sbírka

Dneska bych se s vámi chtěla podělit o svoji sbírku knížek. Není jich mnoho a každá je z jiného soudku. Ani jejich uskladnění není zrovna ideální, ale nemám je kam dát. Je to jen pár knížek, které jsem dostala k narozeninám nebo jen tak. Je jich zhruba dvacet. Jsou mezi nimi i kuchařky, knížky o naší vesnice, knížka o přírodě a nějaké romány. Jsou to ovšem mé oblíbené a nikomu bych je nedala, přesto, že je mám přečtené a nevím jestli je budu někdy číst znovu.
Píšu tento článek jen pro zajímavost, takže v něm nehledejte něco více.

Jak jsem říkal uskladnění není ideální a tak je mám uschované v poličce s mým vlastnoručně vyrobenými košíčky. První fotka patří mým oblíbeným knihám. Ráda čtu o lidech co něco dokázaly.
Dále jsou tam kuchařky, které moc nevytahuji jelikož nerada vařím. Zbylé pohádky z dětství a nějaký "miš maš" různých druhů žánru. Zbytek knih, které čtu a mohli jste je vidět na blogu, byly půjčené z knihovny.

A to je ode mně pro dnešek vše :)









pondělí 3. června 2013

Moje nejoblíbenější značky kosmetiky

Nejsem zastánce příliš drahé kosmetiky, věřím, že je určitě kvalitnější, přesto se držím levnějších variant. Jakmile se nějaký výrobek blíží dvou set korun, tak si to velmi dlouho rozmýšlím, jestli ho opravdu potřebuji. Jsem velký šetřílek, takže se snažím moc neutrácet. Mezi moje oblíbené značky patří Essence, Dermacol, NYC a hlavně Rimmel London. Od každého mám vybrané jen nějaké kousky, které mám ověřené a které si kupuji. Ovšem poslední dobou se stala moji nejoblíbenější kosmetikou Rimmel London. Má dobré make upy, báze, skvělé rtěnky a jiné. Když zamířím do drogerie hned mrknu co tam mají nového. Velmi jsem si tuto značku oblíbila. :)





Den dětí

Přesto, že už nejsem dítě, potěšilo mě že ještě ve svých letech dostávám na tento svátek nějaká sladkosti i já :) I když je pravda, že třeba dostávám balíčky  na velikonoce od babičky, aby mi nebylo líto, že dostávají jen kluci a já nic. Jsem zvědavá do kolika mých let jim to vydrží. Ale je to hezký :)