úterý 26. června 2012

Astrid

Ahoj,

mám tu pro Vás pár výrobků od značky Astrid. Jedná se o pečující kosmetiku. S touto kosmetikou jsem docela spokojená, vyhovuje mi a je pro mě cenově dostupná. Je to vlastně klasická drogeriová  kosmetika. Mám vyzkoušeno několik výrobků, ale dneska chci ukázat ty, které mám doma.





1. První čím začnu je lak na vlasy. Poprvé když sem si ho koupila tak jsem nečekala žádné zázraky. Ale mile mě překvapil. Je na něm teda napsáno, že by měl mít nějaké regenerační účinky. Což jsem teda nezaregistrovala. Není na něm napsané jaký má stupeň fixace, takže jsem nečekal žádné bombu. Ale musím říct, že drží opravdu výborně. Vlasy nelepí a vydrží skoro celý den. Cenu si sice už nepamatuji, ale byla maximálně do sto korun.

2. Toto tělové mléko jsem si koupila před 14 dny a je super. Je teda určeno pro suchou pleť. Jeho konzistence je velmi řídká, ale stačí opravdu málo na použití. Vsakuje se celkem rychle a hydratace pokožky vydrží celý den. Koupila jsem je ( mám pocit, jestli nebylo ve slevě ) za čtyřicet tři korun, takže za mně palec nahoru.

3.Také jsem si celkem oblíbila krém, který používám na noc. Je hodně mastný, takže bych ho nedoporučovala na mastnou pleť. Stál okolo padesáti korun.

4. A poslední můj nejoblíbenější produkt je pomáda. Jsem s ní moc spokojená i když mě naštvala teda cena za kterou jsem ji koupila. Kupovala jsem ji v rosmanu za dvacet pět korun, což předtím stála jen dvacet. Vím, že je to jen o blbejch pět korun víc, ale fakt mě to naštvalo :D Pomáda je teda bezbarvá a nějakou výraznou vůni taky nemá. Akorát, když je v chladnějším prostředí tak trošku stuhne a špatně se nanáší a naopak, když je v teplejším tak je taková víc rozpuštěnější. Ale myslím si, že to dělají skoro všechny pomády. Ale mě vyhovuje a kupovat si ji budu dál. :)

pátek 22. června 2012

Zita Kabátová

Ahoj


dneska tady mám pro Vás typ na knížku. Je to biografie o Zitě Kabátové, české herečce, které bylo 99 let. Nedávno bohužel zemřela 27. května tohoto roku. Ve svém životě toho prožila strašně moc, narodila se roku 1913, což je neuvěřitelné a prožila obě světové války. Strašně ráda čtu tyhle knížky o životě někoho, kdo má hodně za sebou a prožil něco co si neumím ani představit. Na tuhle knížku jsme narazili při výběru dárku k mamčiným narozeninám. Bohužel jsem o této herečce předtím nic neslyšela až po její smrti. Tudíž to byl podmět k tomu tuto knížku zakoupit, věnovat a pak si ji sama přečíst. A taky hlavní důvod byl, že vím, že mamka tyhle knížky má taky ráda. Takže pokud je taky někdo čte tak doporučuji fakt se mi líbila :)





středa 20. června 2012

H&M

Ahoj

Zdravím Vás v krásném slunečném dnu. Chtěla bych Vám ukázat šaty, které jsem si na léto pořídila. V pátek jsem navštívila obchody a cíleně jsem šla pro nějaká tílka. Bohužel se mi žádné nelíbila. Buď byli jednobarevné s krajkami co se hned vytahají, nebo s potisky s různými mišáky. Takže až v desátém obchodě, což bylo větší H&M ve městě mi padli do oka tyhle dvoje šaty. Bylo tam spoustu slev snad na všechno.



  


   
   
Ještě tady u těch růžových jsem použila pásek co jsem měla doma, protože mi ty šaty přišli takový mdlí a s ním je to hned veselejší :)







středa 13. června 2012

Drdol

Ahoj

Dnes tady mám pro Vás typ na účes. Je to v podstatě klasický drdol s květnou.
Strašně se mi poslední dobou začali líbit kytky ve vlasech, takže jsem přemýšlela co s nimi vytvořit. Mám zatím jenom jednu ale plánuji si další koupit :)

První věc, kterou jsem udělala. Bylo to, že jsem ustřihla špičku ponožky, aby objem drdolu byl o něco větší.
Samozřejmě jsem stříhala ponožku, kterou jsem nenosila a byla děravá :D




1. Ponožku jsem srolovala  jakoby do gumičky. Další potřebné věci jsou obyčejné gumičky, pinetky a kytka.



2. Stáhla jsem si vlasy do culíku.


3. Na něj jsem navlékla ponožku pro větší objem.


4. Po té jsem si vlasy rozhodila přes culík. Což znamená, že jsem sklonila hlavu a vlasy po ní rozprostřela.



5. Zagumičkovat vršek culíku.





6. Po bocích mi zbyly prameny vlasů. Ty jsem shrábla k sobě a omotola je okolo drdolu. A konec přychytila pinetkou.


7. Poté už jenom připnout kytičku a je hotovo.


   
Na léto si myslím že to není tak špatný účes :)







čtvrtek 7. června 2012

Staro nová kabelka

Ahoj

Dnes tu mám pro vás typ co se starou kabelkou. Pokud máte nějakou takovou co vám doma překáží a už se z nějakého důvodu nedá moc nosit, ale je vám líto i vyhodit. Můžete ji zkusit předělat, jako já. Je to spíše typ pro zručné ručičky. Kdo umí šít na stroji je to velká výhoda.
A teď k věci. měla jsem starší kabelku, které v podstatě nic nebylo, ale měla no sobě síťku, která se trhala a nevypadalo to už pěkně. Musím taky podotknout, že kabelka je od větnamců, takže líto mi jí nebylo. Ale kdyby to byla nějaká za dva tisíce tak bych si to hóóódně rozmyslela :D

To je ona:



1. První krok co jsem udělala bylo, že jsem celou kabelku rozpárala. Podšívku ve vnitřku jsem jenom vytáhla a nechala ji v celku.




2. Síťku, která se trhala jsem dala pryč + spodek kabelky. Mezery jsem sešila k sobě a také spodek kabelky. Tudíž je skoro hotová. Podšívku jsem upravila podle velikosti kabelky, takže sem ji sešila jen po bocích. 



3. Musíte si s tím chvíli vyhrát :) Poté jen všít podšívku a zip dovnitř.



A je hotovo :)


      




pondělí 4. června 2012

Dvojité Espresso

Ahoj.
Opět po delší době sem měla chuť změnit barvu vlasů. Protože se je snažím moc neničit použila jsem jen přeliv, který se po 28 umytí vymyje. Používala jsem přeliv, který byl velmi blízký mé přirozené barvě vlasu. Takže když se mi vymyl, zůstala mi moje přirozená barva a žádné odrosty nebyly vidět. Používám přelivy Palette od Schwarzkopfu. Přirozenější byl 231 Světle hnědý a teď mám 3-0 Dvojité Espresso:)





Každý obrázek je focený jiným foťákem, takže naživo ta tmavá barva vypadá mnohem tmavší než na fotce.





sobota 2. června 2012

Každodenní make-up

Ahoj dneska bych Vám chtěla ukázat můj každodenní make up.
Skládá se z osmi produktů a jednoho pomocníka :)




1. Jako první používám korektor. Tento korektor je Giordani Golg od Oriflame. Tento korektor jsem dostala a musím říct, že jsem s ním spokojená. Je samozřejmě lepší než korektor od NYC, který jsem si koupila a nejsem z něj vůbec nadšená. Dělá hrudky a nic moc nezakryje. Ovšem tento korektor jo mnohem lepší.

2. S nástupem B.B Creamu jsem si ho oblíbila i já. Původně jsem si říkala, že ho budu používat jen občas. Ale velmi se mi zalíbil a tak ho používám každý den místo make upu. Na tváři vypadá přirozeně a  dodává nádech  lehké opálení, mám ho v odstínu 03- Medium. A jsem s ním moc spokojená.

3. Další věc kterou používám je pudr. Já používám, nebo spíše mám zkušenosti jen s pudry od Miss Sporty. Protože mi vyhovují a mám je nejoblíbenější. Pudr mám v odstínu 003 Dark. A protože jen lehce pudruji ta místa která jsou potřeba tak mi ani moc neubývá.

4. Na zvýraznění obočí používám tužku od Gabriella Salvete.

5. Další věc kterou používám jsou linky od Essence. Momentálně jsem si koupila voděodolný. První linky, které jsem si zakoupila od Essence mi vydrželi snad přes rok. A nijak nevysychali ani se nežmolkovali nic podobného. Takže za mně jasná volba.

6. Chtěla bych vám taky představit svého pomocníka na řasy. Jsou to vlastně klasické kleštičky, ale jsou na baterky. Růžové gumy které přidržují a natáčejí řasy se zahřejí a zbělají. Tudíž jsou připravené na použití. Kleštičky jsou z Oriflame.

7.Následující je samozřejmě řasenka. Momentálně používám řasenku opět z Oriflamu.

8. Poté používám bronzer. Tento je od NYC v odstínu 720A Sunny.

9. A podle nálady ještě použiji bílou kajlovou tužku na vnitřní linku oka. Tuhle mám od Essence.