úterý 31. července 2012

Rybaření

Ahoj,

mám tu pro Vás pár fotek ze včerejšího celodenního rybaření. Chytali jsme celí den, ( já jsem se teda jen koukala :D ) až do noci a pak jsme přespali u vody. Ryby vůbec nebraly, takže domů jsme se vrátili jen s jedním kaprem. Noc na karimatce a se psem ve spacáku nic moc. V noci jsem moc nespala, protože jsem na něčem ležela a neustále jsem slyšela praskání větví, jako kdyby k nám něco, nebo někdo šel. Ale jinak tam bylo moc krásně :).









středa 25. července 2012

Slevy

Ahoj,

Opět vypukly v obchodech slevy ve velkém. A tak i mě to nenechalo chladnou a pár obchodů jsem navštívila. Všechno bylo velmi levné a některé ceny až směšné. Z nákupu mám ohromnou radost, protože málokdy se mi poštěstí si koupit něco co se mi opravdu líbí a cena není příliš vysoká. Přidávám vám pár fotek mých úlovků ( snad tam něco uvidíte kvalita není nic moc je to focené přes mobil ).








pondělí 23. července 2012

Velký Meder

Ahoj,

Včera jsem přijeli z dovolené. Byly jsme, jak už jsem psala ve Velkém Mederu na Slovensku. Termály se nakonec díky počasí docela hodily. Moc sluníčka nesvítilo snad jen jeden den, kdy bylo opravdu horko a dalo se koupat ve studeném bazénu. Bydleli jsem přímo ve středu města. Apartmány byly na zahradě menšího rodinného domku, který měl velkou zahradu s bazénem. Ubytování bylo skromné a celkově vyhovující. Navštívili jsme nejen bazény ve Velkém Mederu, ale i v Dunajské Stredě. Kde si mi líbilo víc, protože tam bylo málo lidí a nebyla tam hlava na hlavě. Podnikli jsme jen jeden větší výlet do pevnosti v Komárně. Protože s námi byly menší děti, které se chtěli pořád koupat tak jsme výlety nepodnikali. A tady jsou nějaké fotografie.


Naše ubytování







Pevnost v Komárnu




Pár fotek z města též Komárno















pátek 13. července 2012

Dovolená

Ahoj,

Dnes se s Vámi loučím. Odjíždím s rodinou a přítelem na Slovensko do Veľkého Mederu. Sice je to zvláštní v teplu jezdit do termálních vod, ale naštěstí jsou tam i normální bazény se studenou vodou. Bohužel počasí nemá být moc pěkné tak se teplá voda bude hodit. Až se vrátíme určitě vám ukážu pár fotek. Mějte se hezky a i Vy si užijte svoji dovolenou :).

středa 11. července 2012

Pircingy

Ahoj,

Dneska mě napadlo, že bych mohla napsat článek, který se bude týkat mých zkušeností s pircingy. V první řadě musím říct, že všechny jsem si je dělala sama. Protože jsem měla strach svěřit se do rukou někoho cizího. Jako první a jediné, které mi zůstali jsou propíchlé uši. V pravém uchu mám tři naušnice navíc a v levém dvě. Poprvé když jsem si chtěla propíchnout další dírku mi bylo asi 14 nebo 15. Šla jsem do zlatnictví, kde to dělala jedna starší paní, která na to ani neviděla. Bolest to nebyla velká, ale když jsem tu paní viděla jak se na mě chystá a není si vůbec jistá tak, jsem si řekla že víckrát už ne. Další naušnice jsem si už dělala doma sama. Neměla jsem s tím žádné problémy. A mám je dodnes. Další pircing, který mi docela dlouho vydržel byl v nose. Ten jsem si taky pichala sama. Bohužel jsem před dvěma roky kamínek ztratila. A po rozhovoru s přítelem , kterému se to moc nelíbilo jsem dírku nechala zarůst. Ale moc nezarostla a je to vidět dodnes, že jsem ho tam měla. Další pircing, který jsem měla byl v pupíku a na ten jsem taky doplatila. Ze začátku žádné problémy s tím nebyly, ale později mi to začalo hnisat. A mám tam jizvu, už nemám tak pěkný pupík jako předtím. Bohužel můžu si za to sama. Poslední, který jsem zkoušela byl do jazyku. Ale ten jsem spolkla takže jsem se rozhodla, že už další podnikat nebudu. Všechny tyhle moje pokusy byly v pubertě, kdy to bylo docela populární a měl nějaký pircing každý. Teď už jsem z toho vyrostla a žádný už bych si neudělala. 
A co vy jaké máte zkušenosti s pircingama? :)





Obrázky jsou z internetu.


pondělí 9. července 2012

Dricolor

Ahoj,

Chtěla bych Vám v těchto parných dnech představit antiperspirant, který zabraňuje pocení. Je především určený pro lidi co mají problém s tím, že se moc potí a nic jim nepomáhá. Rozhodně bych to nedoporučovala někomu, kdo se potí minimálně nebo normálně. Spíše je to pro ty, kteří mají velké problémy a musí se třeba denně dvakrát či třikrát převlékat. Tento výrobek se dá zakoupit v lékárnách nebo na internetu a stojí přes 200,-.  Měl by se teda používat 7 - 10 dní 1krát denně a to večer na suchou a nepodrážděnou kůži. Během dne se nedoporučuje ho používat. Pokud se pocení sníží můžete snížit i jeho dávku na 2-3 krát denně, podle potřeby. Nemělo by dojít ke kontaktu s oblečení, protože by se mohlo stát, že vám ho odbarví. Balení má 20 ml, takže je docela malé, ale víc ho ani potřebovat nebudete. Doporučuje se třeba o víkendu, kdy máte čas výrobek nepoužít a jít si zasportovat. Aby jste se pořádně vypotili, protože Dricolor vám ucpe potní žlázy a pak je zase dobré se pořádně zpotit. Já žádné velké problémy s pocení nemám. Mamka si tenhle antiperspirant zakoupila a byla s ním velmi spokojená. Tak sem to vyzkoušela, abych o tom mohla napsat a opravdu to funguje. Takže, kdo neví co si má počít tak si ho zkuste zakoupit určitě vám pomůže.



čtvrtek 5. července 2012

Unbra

Ahoj,




Dneska mě napadlo, že napíšu článek na silikonové podprsenky Unbra. Tuhle podprsenku mám skoro tři roky, ale moc ji nepoužívám, protože se spíše hodí pod společenské šaty nebo nějaké příležitostní oblečení.
Koupila jsem si ji na internetu a stála mě okolo 150 korun. Pořídila jsem si ji, protože jsem studovala na oděvní škole a dělali jsem přehlídky, takže se mi docela hodila.
Nevím jestli bych ji úplně doporučila. Určitě ne slečnám co mají velký obvod hrudníku. Já jsem si objednal největší velikost což bylo D. Můj objem hrudníku je tak střední velikosti a silikonová podprsenka mi byla docela malá. Na různých stránkách jsem viděla obrázky před a po nalepení této silikonové podprsenky a musím říct, že takového bujného dekoltu nedosáhnete.

viz. obrázek z internetu

Tohle se mi opravdu nikdy nepovedlo.

Za druhé bych řekla, že po nalepení podprsenky do záhybů pod prsa se vám začne odlepovat jakmile se zpotíte, takž přestane lepit.


viz. obrázek z internetu
Tady je vlastně ukázáno jak je nalepená do záhybů.

Údržba je velmi jednoduchá vlastně ji opláchnete vlažnou vodou z vnitřní strany a necháte přes noc uschnout a druhý den jí můžete schovat do krabičky.



To co jsem napsala na tuto podprsenku je jen můj názor a moje zkušenost, určitě nikoho neodrazuji od toho si ji koupit :).


pondělí 2. července 2012

e.l.f.

Ahoj,

Dnes mi přišla dekorativní kosmetika od elfu. S touto značkou nemám vůbec žádné zkušenosti, objednávala jsem si ji poprvé a byla jsem zvědavá jaká bude. Na hodně blozích jsem ji viděla a je celkem chválená. Ceny na stránkách jsou velmi příznivé, ale zato je celkem vysoké poštovné.


Strašně se mi líbí hnědé stíny ať jsou matné nebo třpytivé, světlé, tmavé. Mám je hrozně ráda. Tudíž jsem si objednala quatro stíny - Beautiful browns. Stíny vypadají moc pěkně a stáli mě 75,-.






Další věc kterou jsem chtěla vyzkoušet je báze pod oční stíny. Mám ji v odstínu Nude a stála 39,-.
Musím říct, že mě docela překvapila. Moc jsem tomu nevěřila, že to bude nějak fungovat, tak jsem se namalovala použila vlastně  bázi, stíny a šla se koupat a opalovat. Po nějaký třech hodinách stíny stále drželi. Takže doufám, že mě ještě nezklame.




A poslední věc je pudr v odstínu Honey. Je teda docela malinkej, akorát do kabelky. Za tu cenu taky toho množství být víc ani nemůže a stál mě opět 39,-.