pátek 28. února 2014

Rtěnka Rimmel-Kate - recenze

Jak už určitě víte mám tyto rtěnky moc ráda. Většinou si kupuji jen od Rimmel a mám jich doma nejvíce. Samozřejmě mám i jiné, ale tyto jsou prostě pro mě nejlepší.

Na Vánoce jsem si pořídila další krásku. Je růžová v odstínu 102. Hledala jsem růžovou rtěnku nějakou dobu a pak jsem si koupila tuto.

No není to přesně ta kterou jsem chtěla, ale i tak je krásná. Vzhledem k tomu, že mám tyto rtěnky moc ráda, tak ji nebudu nijak hanit. Jen samé pochvaly.

Má krásnou barvu, pigmentace je super a dlouhou vydrží na rtech, třeba i když piji.

Takže jen samé plus. Kolik stojí to už si nepamatuji, myslím že do sto padesáti korun. Takže těším se na další budoucí rtěnku v mé sbírce. :)





středa 26. února 2014

Barvení vlasů

Dnes jen v rychlosti. Opět jsem ztmavila svoje vlásky. Pár měsíců jsem si dobarvovala pouze odrosty, teď jsem sfoukla i celou hlavu.

Jak už jste se možná někde u mě dočetly používám pouze přeliv. Jelikož je s ním menší práce a změna barvy vlasů je rychlejší. Jelikož je to jen barvící šampón, dalo by se říct.

Já používám přeliv od Palette v odstínu 341 Čokoládová. Moc se mi líbí tmavé až černé vlasy. I když někdy experimentuji a jdu i do blond.

Bohužel úplně černou mít nemůžu, protože jsem od přírody špinavá blondýna a v obličeji jsem bledá. Ovšem doháním to samoopalovacími krémy.

A tak to vypadá :)




pondělí 24. února 2014

Moje nejoblíbenější laky na nehty

Tento rok jsem se přestala řídit tím, co je za roční období a podle toho nosit barvy laků. Vůbec jsem neměla za tento rok chuť nosit tmavé odstíny.

Měla jsem tmavý lak snad jednou, dvakrát víckrát asi ne. Moje nálada směřovala k veselým barvám a tak jsem je i nosila. :)

Většinou to byly tyto:


  • Maybelline - Colo Rama - 26 CandyBar
  • Miss Sporty - Na francouzskou manikůru
  • Essence - Colour & Go - 114 Fama Fatal
  • Essence - Colour & Go - 107 Naughty and pink



Maybelline - Colo Rama - 26 CandyBar

Miss Sporty - Na francouzskou manikůru

Essence - Colour & Go - 114 Fama Fatal

Essence - Colour & Go - 107 Naughty and pink

pátek 21. února 2014

Nákup v Kik

Po delší době jsem se šla podívat co mají hezké v Kik. Z oblečení se mi tam většinou nic nelíbí a hlavně mají všechno moc velké.

Přesto, až jsem se tomu sama divila, jsem si vybrala dvoje tepláky a růžovou mikinu za slušnou cenu. Samotnou mě to překvapilo, že jsem tam něco na sebe našla a líbilo se mi to.

Samozřejmě tepláčky potřebovaly menší úpravu, protože byly docela velké i když jejich velikost je 38.
Nevadí, zabrala jsem je a teď mi padnou jako ulité. Mikina mi taky pěkně sedne takže super.

Další věc, kterou jsem tam vyštrachala, byl malý odpadkový koš. Který jsem si chtěla pořídit už delší dobu. Pod svým toaletním stolkem jsem měla jen krabičku kam jsem házela použité vatové tampónky. A můj chlupatý miláček (pes) je vytahoval a rozkousával je.

Tak jsem chtěla koupit nějaký menší odpadkový koš s víkem. Nakonec jsem na něj narazila tady. Sice barva neodpovídá barvám v mém pokoji, ale uznejte za 29,-. Pod tím stolem nebude ani pořádně vidět.

Takže ta tuto cenu jsem ho tam nechat nemohla. :)




středa 19. února 2014

Nákup únor 2014

Dneska jsem byla nakupovat, tak vám můžu zatepla ukázat co jsem si pořídila. Původně jsem chtěla nová trička s krátkým rukávem. Bohužel moc jsem nepochodila. Do obchodu do kterého jsem schopna dojet vlakem. Není pro mě příliš velký výběr.

Nevím proč, ale skoro nic se mi tam nelíbí a když jo. Tak to stojí moc a nechce se mi za to utrácet. Takže budu muset příště zajet do většího a lepšího obchodního střediska.

První věc, které tu mám jsem dostala ještě k narozeninám. Krásné krajkové tričko, které se mi moc líbí a řetízek se srdíčkem.

Nakonec jak můžete vidět mám pouze jedno tričko, tílko a čepici. Které stála padesát korun :D. Bohužel už nevím co to bylo za obchod.

Tak snad příště pochodím lépe :)








pondělí 17. února 2014

Lesky Essence Beuty Beats - recenze

Nedávno jsem se procházela v Rossmannu. A že si koupím něco malého pro radost. Jen tak jsem nakoukla do výprodeje a hned na první pohled mě zaujaly tyto dva lesky od Essence z kolekce Beuty Beats.

Netuším jestli jsou ve stojanech Essence delší dobu nebo je to nějaké limitka. Přesto jsem si hned vybrala tyto dva odstíny, růžový 02 Eenie Meenie a červeno růžový 01 Groupie at Heart.

Jsou to dvě naprosto krásné barvy. U té červeno růžové jsem byla překvapena její pigmentací, které je naprostá bezvadná. Světle růžová má v sobě trošku třpytek a při nanesení většího množství na rty je více sytější.

Oba lesky mají docela dobrou výdrž, kterou jsem vůbec nečekala. Takže naprostá spokojenost. Oba jsem je kupovala ve slevě za čtyřicet korun jeden.

Jenom jediná věc, kterou mají na prd. Jsou kartáčky, které mají prapodivný tvar a ne moc vyhovující. To jim ovšem odpustím.

Takže spokojenost největší cena i pigmentace super. :)




pátek 14. února 2014

Maybelline Rocket - recenze

Už dlouhou dobu jsem uvažovala nad tím, že si koupím nějakou vychvalovanou řasenku od Maybelline. Pokaždé když jsem se však podívala na její cenu trošku mě odradila. Přece jsou daleko levnější a ne tak špatné verze.

Přesto jsem se tedy rozhoupala k tomu si ji zakoupit a vyzkoušet. Byla zrovna ve slevě tak jsem si vybrala vychvalovanou Rocket.

Musím říct, že je opravdu super, krásně řasy rozčeše a vypadají moc hezky. Jenom co mi vadilo bylo to, že je kartáček neboli spíše tyčinka na které je, moc krátká. Ale už jsem si zvykla. Další věc, kterou jsem se o no dočtla, že se hůře odličuje, což je pravda. Ale jsem s ní celkem spokojená.

Takže kdo váhá jako já klidně si ji kupte, je fakt skvělá. :)



středa 12. února 2014

Narozeniny

O víkendu jsme slavily moje narozeniny. Dostala jsem něco na mls, kytičky, penízky a krásný prstýnek od přítele. Jsou to jen drobnosti. Po váncích jsem opravdu neměla představu něčeho co bych si přála. Ale i tak mám radost z těchto maličkostí.

Pár fotek na ukázku.






pondělí 10. února 2014

Bruslení

Po dlouhé době jsme vyrazily na brusle. U nás máme sice taky docela pěkné kluziště, ale moc často tam nechodíme. Jelikož mě bruslení moc nebaví. Neustále jezdit dokolečka a dost brzo mi v bruslích mrznou nohy.

Ale když je příležitost po dlouhé době, tak proč ji nevyužít. U mamky v práci dostali odměnu v podobě zaplaceného ledu na dvě hodiny, kam mohou jít s rodinou. Tak jsme si řekly s přítelem proč nevyrazit.

Hned při obutí bruslí mě začaly tlačit. Jasný signál toho, že to moc dlouho nevydržím. Musím říct, že je opravdu velký rozdíl mezi ledem na stadionu a na tom, který je u nás na kluzišti a na rybnících. Po vstupu na něj jsem myslela, že se asi natáhnu a nic neujedu. Po chvíli, ale led ujezdily ostatní a jezdilo se na něm mnohem lépe.

Pak následoval obídek v restauraci. Bohužel nebyl nic moc. A takový jsme měly hlad a těšily jsme se. No víckrát už se tam na jídlo asi nevrátíme.


Mějte se fajn  J







pondělí 3. února 2014

nehtiky

Dneska jen v rychlosti ukazka nehtiku, kdyz uz nic. Po delsi dobe opet bila klasika. Akorat prostrednicek se mi mi nepoved :(. Omlouvam se za carky a tecky, ale pisi na telefonu. Mejte se fajn :)