středa 28. března 2012

B.B. Cream

Zdravím Vás,
včera jsem měla nějaké vyřizování a cestou jsem se stavila v drogerii. Šla jsem tam cíleně pro B.B Cream od garnier, na který jsem slyšela tolik kladných recenzí. Myslím si, že tento krém bude výborný například v létě, kdy nechci používat moc make up. Jediná věc která mě překvapila. Byla barva a konzistence. Když jsem B.B cream, nanesla přišel mi hodně tmavý a hutný, ale nakonec se dobře rozetřel až do ztracena. Takže pokud hledáte něco lehčího na léto tak B.B není špatný nápad. 
A protože nemám u sebe svůj foťák, mám jinej. A z něj se mi ty fotky nechtějí načíst, tak bohužel článek bude bez fotky. Tak se zatím mějte :)








středa 21. března 2012

Knižní typy

Ahoj dneska Vám chci ukázat knížky, které sem přečetla za poslední měsíc.
Především to nejsou žádný románky pro puberťáky, kteří rádi čtou o tom jak se potká holka s klukem a začnou spolu chodit. Z táto četby jsem už vyrostla a proto mám ráda zamotanější děje.

První knížka je od Vladimíra Párala - Válka s mnoho zvířetem. - Je to to trošku scifi příběh. Autor se snaží naznačit v této knize co všechno by se mohl stát díky lidstvu. Na celou zemi spadne velké množství smogu v podobě slizu, který ničí vše co mu přijde do cesty. Lidé se s tím snaží bojovat, ale objeví se u nich nemoci se kterými musí bojovat díky pevné vůli, kterou ovšem ztrácejí díky pojídání smogu na kterém jsou závislí.





Kate Furnivallová - Rudý šál - Toto je opravdu velmi pěkná kniha. Kdy hrdinka je uvězněna v ruském lágru , kde s ostatními vězeňkyněmi staví koleje, kácí lesy a jiné těžké práce pomocí starého rozbitého nářadí. Kolují mezi nimi různé nemoci a každý den má někdo úraz. Hlavní hrdince se podaří utéct a dostane se do vesnice kde pracuje. Příběh je velmi napínavý, ale naštěstí dopadne dobře. Stojí za přečtení.






Chris Greenhalgh - Coco Chanel a Igor Stravinskd - Původně jsem chtěla nějaký její životopis, ale dostala jsem tenhle román o jedné z jejich lásek. o Coco sem si chtěla už dlouho něco přečíst protože jsem z oboru a šití mě baví a Coco vymyslela spoustu trendu a změnila svět módy.
Kniha začíná smrtí její ho přítele Boye, kdy si myslela, že život ji skončil. Po delší době se seznámila se skladatelem, kterému nabídla svůj dům k dočasnému bydlení. Igor ( skladatel ) měl nemocnou ženu a myslím, že pět dětí. Zamilovali se do sebe. Nakonec spolu nezůstali a vše dopadlo úplně jinak.






Jestli i vy máte nějaké knihy které jste četli a jste z nich nadšené tak určitě napište. 
Zatím se mějte krásně :)

pondělí 19. března 2012

Taft power od Schwarzkopfu

Ahoj já Vás po krásném víkendu zdravím. Doufám, že jste si užívaly sluníčka stejně jako já. Dneska bych chtěla ukázat lak na vlasy od Schwarzkopfu. Je to taft power s dotekem kašmíru a mega silnou fixací. Je teda určen pro suché a namáhané vlasy. Má speciální 3Weather Taft recepturu, která má chránit vlasy před větrem, vlhkostí a UV paprsky. No co bych k tomu řekla já. Pravda je, že vlasy jsou jemné a hladké po rozčesání a přijde mi, že když ho použiji tak i ušetřím jeden den mytí vlasu navíc. S tou mega fixací bych to neviděla zase tak skvěla, můžu říct, že jsem měla i jiná laky na vlasy, které měli fixaci na trojce a drželi mnohem lépe. Ale zase na druhou stranu Vám ty vlasy neslepí. Takže ten kdo hledá nějakou pořádnou betonárnu tak, tenhle lak na vlasy do něj pařit asi nebude. Ale jinak je dobrý a mě momentálně vyhovuje.




pátek 16. března 2012

Dnešní líčení

Dneska Vám ukážu moje líčení. Není to nic vyhroceného jenom takové přirozenější. Odpoledne jedu k přítelovi a večer si jdeme sednout do hospůdky, takže make up bude jednodušší. Kvalita fotek není nic moc, zjistila jsem, že namalované oči vypadají úplně jinak jak na fotce tak naživo. Budu si muset najít nějaké místečko na focení, kde je lepší světlo. A teď k tomu co jsem použila.

  • Bílé perleťové stíny - Miss sporty - 109 Star
  • Hnědé perleťové stíny - Miss sporty - 112 Ultimate
  • Tekuté oční linky - Essence
  • Řasenka - Miss sporty - Studio Lash ( Instant volume )
Snad se Vám to bude líbit,  mějte se krásně :)








čtvrtek 15. března 2012

Právě teď

Před malou chvílí jsem se vrátila z vycházky a musím říct, že je tam nádherně. Po sněhu ani památku a sluníčko už krásně hřeje. Tak už aby skončilo jaro a bylo tu léto. Tady je několik fotek :)





Stříbrné nehty

Protože sem si včera dělala nové nehty tak Vám je můžu ukázat. Mám teda gelový který si dělám sama doma. Líbí se mi taky normální nehty nalakovaný nějakou pěknou barvičkou. Ale mě osobně nebaví si je lakovat  každý tři dny takže nosím gelový, který vydrží déle.


Ahoj,

všechny Vás vítám u mého nového blogu. A chtěla bych jsem jsem vkládat příspěvky a poznatky z mého života. Ráda se věnuji kosmetice, nehtům, vlasům ale také rada čtu, takže se budu věnovat i knihám.
Doufám, že se Vám bude můj blog líbit :)