pátek 28. prosince 2012

Nadílka od Ježíška

Je pod Štědrém dnu a všichni příbuzní navštíveni. Pod stromeček jsem dostala různé drobnosti a hlavně věci, které jsem si sama vybrala. Největší dárek byl epilátor, která jsem si přála. Dále nějaké to oblečení a věci, které mi docházeli jako např. myš k počítači, olej do vlasů, nástěnné hodiny. A další velkou radost jsem si udělala z kabelky, kterou jsem si koupila v HM. Doufám, že jste pod stromečky našli také věci, které vám udělaly radost.




pondělí 24. prosince 2012

Štědrý den

Tak konečně je tu dlouho očekávaný den. Na který většina dětí a snad i někteří dospělí čekají celý rok. Bohužel můj malý bratr tento rok už na Ježíška nevěří, je to škoda, že už nebude vyhlížet z okna. Přesto ale mu není jasné jak se dostanou dárky pod stromeček. Zatím si nevšiml, že taťka věčně chodí pozdě do společné místnosti kde čekáme, až dárečky budou na svém místě. A tak bych vám chtěla popřát krásné vánoční svátky a ať pod stromečkem najdete vše co jste si přály.


pátek 21. prosince 2012

Popruh ke kabelce

Delší dobu jsem přemýšlela co se svoji černou kabelkou. Moc často jsem ji nenosila, protože mě nebavilo ji neustálo nosit v rukách, třeba po obchodech, kdy jsem táhla další tašky. Kabelku jsem koupila v second handu samozřejmě bez popruhu, který u ní nebyl. Byla úplně nová a stála mezi 60 - 80 korunami. A protože jsem holka šikovná našla jsem starou rozstříhanou koženou bundu ze které jsem ušila popruh. Byla jsem s ní nakupovat vánoční dárky a bylo to daleko pohodlnější. Dokud jsem měla volné ruce tak jsem ji držela a když mi žádná nezbyla hodila jsem si ji přes rameno.






středa 19. prosince 2012

Moje sbírka štětců

Hned musím říct, že to nejsou žádné kvalitní štětce dobrá značky. Od začátku kdy jsem je začala používat jsem byla ráda, že si můžu koupit nějaké v mé cenové relaci. Jako žák základní a student střední školy.
Dnes chci říct, že levné štětce nemusí být něco nejhoršího. Ovšem je mezi kvalitními  a drogeriovými rozdíl to ano. Já musím říct, že jsem se svoji výbavou spokojená. Samozřejmě se může stát, že narazíte na nějaký který vám bude pelichat nebo se vám odlepí násada. To jsou rizika levných štětců. Netvrdím, že se mi to také nestalo. Ale na druhou stranu musím zaklepat, mám je dva až tři roky a stále se s nimi dobře pracuje. Nejsou nijak vypelichané, zacuchané ani nic jiného. Občas je peru pod vlažnou vodou, ale protože jsem lenošná tohle dělat, tak moc často to neprovádím. Některé mám z drogerií dva od elfu, jiné jsme dostala. Rozhodně neříkám, že si kvalitní štětce nemáte kupovat, pokud je využijete a máte na ně ušetřeno proč ne. Třeba i já když si ušetřím nějakou kačku kterou budu ochotna za ně dát tak si je třeba také pořídím. Ale momentálně si myslím, že je to pro mě zbytečnost.



pondělí 17. prosince 2012

Glamour - Louise Bagshawe

Příběh se týká třech kamarádek ze střední školy. Jedna má bohatou rodinu a je původem z Texasu. Druhá má významného otce a je původem z Anglie a třetí pochází z Egypta a její rodina si dává záležet na svém postavení. Stanou se z nich nejlepší přítelkyně. Bohužel každé v životě se stane velký převrat, který je rozdělí na několik let. Musí vypracovat od nuly a některé bez peněz a rodiny. Vypracují se ve svých dvaceti letech na docela známé a vlivné ženy. Každá má bohaté zkušenost, jak v obchodě tak v módě. Celou tu dobu se snaží najít a zkontaktovat se. Nakonec se jim to podaří. A protože mají velké ambice a samy si vydělali dost peněz založí si velkolepí obchod Glamour pro bohatší ženy. Ve svém životě každá potká velmi vlivného muž.  Vede se jim výborně, po nějaké době se ovšem začnou jejich názory lišit a každá se chce stát tou hlavní majitelkou a ne, aby každá z nich měla svůj podíl. Jejich přátelství se změní. Nakonec se ale všechny domluví a celou firmu přenechají své kamarádce. Ostatní dvě se pustí do jiných záležitostí. Vše dobře dopadne všechny se vdají a založí rodinu.




pátek 14. prosince 2012

Můj obrázek

Musím se vám pochlubit co se mi podařilo. Předem musím říct, že neumím moc malovat, ale tohle se mi podle mě strašně povedlo. Neumím malovat obličej zepředu, nemám přesnou představu o tom jak je nos oči, atd na obličeji rozložené a tak ani nevím jak to pořádně namalovat. Z profilu je to ovšem o něco jednoduší malujete jen jedno oko, ucho a nos není tak těžký. Profily mám docela okoukané. Tohle jsem malovala jen tak z nudy, když sem seděla u televize. Nevím proč, ale chlapi mi přijdou daleko jednoduší na malování než ženský. Není to žádné mistrovské dílo, ale hrozně se mi líbí.





středa 12. prosince 2012

TAG 2

Dnes jsem tu s dalším tagem.

1. Oblíbená kreslená postavička. Krteček.
2. Jak by měl probíhat tvůj ideální den. Ráno vstát jít do ideálního zaměstnání, které mě bude těšit. Vrátit se ve dvě odpoledne a zbytek dne trávit se svoji drahou polovičkou a psem.
3. Pokud by bylo možné vrátit se v čase, do jaké doby by ses vypravila. Určitě bych se podívala do Egypta v době, kdy vládla Kleopatra.
4. Jsi spíš ranní ptáče nebo sova. Sova
5. Oblíbená hudba. Tančení, Drum and bass.
6. Která barva převažuje v tvém šatníku. Všechno je tak na stejno, možná o trošičku černá barva.
7. Oblíbený, nejčastěji používaný parfém. Není to přímo parfém, ale nejčastěji používám od Adidas vůni Happy Game.
8. Představ si, že jsi někdo jiný...chtěla by jsi sebe jako svoji kamarádku. Proč ne.
9. Který lak používáš nejčastěji. Nemám žádný lak, který bych používala nejčastěji. Všechny pěkně střídám.
10. Jaká si myslíš, že je nejlepší tvá vlastnost. Spolehlivost.
11. Oblíbená seriálová postava. Žádnou nemám.


pondělí 10. prosince 2012

Přání k vánocům

Čím jsem starší přijde mi, že mám méně přání. Vždycky jsem něco chtěla, po něčem toužila a udělalo mi ohromnou radost, když jsem to pod stromečkem našla. Teď mě kromě pár kousků oblečení nic nenapadá. Přesto jsem, ale Ježíškovi pár věcí navrhla. Přála bych si epilátor, oblečení ( které už mám doma pod postelí ), čepici a nějakou dekorativní kosmetiku. To je asi vše. Ovšem určitě dostanu i něco jiného, než obsahuje můj seznam.

A protože nám zase nefunguje internet tak jak by měl, nemůžu vám sem dát bohužel všechny fotky, které bych chtěla.



 






pátek 7. prosince 2012

Psí svetr

Dnes vám v rychlosti ukážu ještě svetr, který jsem vytvořila. Jestli si někdo pamatuje na moje šedé kozačky, která jsem si přešila. Tak tenhle svetřík pro psa je z kousek pleteniny co mi zdobila boty. Nikdy takové kousky látek, nebo něčeho jiného nevyhazuji, protože vím, že se mi to může ještě někdy hodit. Svetřík jsem trošku prošila ozdobným stehem, aby nebyl jen šedý. Mému pejskovi krásně sedne a trošku i zahřeje. Pokud není potřeba něco teplejšího :)







středa 5. prosince 2012

Zlaté nehty

K vánocům se hodí zlatá a tak jsem ji zvolila i na své nehty. Lak je od Miss sporty, odstín bohužel nevím, protože tam není napsaný. Prostě zlatááá.









pondělí 3. prosince 2012

Vánoční výzdoba

Jelikož tu byla první adventní neděle, pustili jsem se doma do výzdoby. Někdo nemusí mít doma různé věnečky, zvonečky, atd. Ale já mám ráda, když se navodí vánoční atmosféra a připomíná mi to na každém rohu. Samozřejmě nemáme toho doma tuny, ale sem tam je tu nějaká ozdůbka a větvička, která nádherně voní.

Tady jen pár fotografií: