úterý 22. května 2012

Garnier- tělové mléko

Ahoj, já Vás zdravím. Dneska bych Vám chtěla ukázat tělové mléko od Garnieru, které dodává lehké opálení. Myslím si, že po zimně, kdy skočíte do plavek není vůbec na škodu ho párkrát použít, aby jste nevypadali  jako úplné bledule. Po čtyřech dnech uvidíte první výsledky lehké opálení. Já ho používám a jsem s ním spokojená :)


středa 16. května 2012

Mini kup

Ahoj

Můj dnešní mini nákup, občas si musím udělat radost i když zrovna nic nutně nepotřebuji  :)




pondělí 14. května 2012

Řasenky

Ahoj dneska Vám ukážu moje řasenky, který používám a něco Vám k nim povím :)






Avon Super Shock - Tuto řasenku jsem si objednala hlavně kvůli vzhledu. Hrozně se mi líbilo jak vypadá. Bohužel asi jen ten vzhled bylo to nejlepší na ní. Je teda z Avonu stálo okolo 100 Kč a má 10 ml. Má hodně velký a hustý kartáček který je celkem fajn, ale vůbec dlouho mi nevydržela. Za chvíli začala vysychat. Takže víckrát už ne.

Dermacol Pump Up - Tuto řasenku jsem kdysi dostala. A taky mě docela zklamala. Nevím jestli to byl nějaký špatný kus, nebo ho ta určitá osoba měla nějakou dobu doma.  Ale opět mi po pár použití začala vysychat. Ze začátku se s ní malovalo docela dobře, ale po této zkušenosti si ji sama nekoupím.

ColorTrend - Mám za to, že tahle řasenka je z Avonu. Je voděodolná, má hustý kartáček. A k vodě si myslím, že je ucházející.

NYC Show Time - Od NYC je to moje druhá řasenka a je celkem fajn. Má středně velký kartáček, nevysychá a maluje se s ní pěkně. 

Miss Sporty Studio Lash - Moje nejoblíbenější značka. S těmito řasenkami od Miss Sporty jsem nejvíce spokojená. vždycky když si jdou koupit řasenku a v drogerii je regál s touhle kosmetikou, tak volím tyhle řasenky. Tato řasenka má ohebný gumový kartáče, který řasy pěkně rozčeše. 

Giordani Gold - Tato řasenka mi dělí společnost v kabelce. Moc ji nepoužívám, protože si ji šetřím na horší časy. Ale jinak je dobrá.

Oriflame Lash Extreme - Poslední můj přírůstek, který jsem dostala minulý týden. Má celkem jemný kartáček, nebo spíš není moc hustý. Řekla bych, že tato řasenka je na hustý řasy. Ale určitě ji vypotřebuji. 

středa 9. května 2012

Bábofka z mikrovlnky

Ahoj dneska tady mám pro vás typ na bábofku. Našla jsem ji na internetu. Člověk by nevěřil, že se dá udělat bábofka v mikrovlnce. Není to sice žádná hitparáda, ale jako rychlovka se to dá.
Tak dobrou chuť :) 



pondělí 7. května 2012

Bělení zubů

Ahoj dneska bych se s Vámi chtěla podělit o zkušenostmi s bělení zubů. Strašně se mi líbí, když má někdo bílé zuby, ne moc až to není přirozené, ale bělejší než Vám je příroda nadělila. Já jsem si už před několika měsíci zakoupila bělící pudr v drogerii. Stál mě okolo 100 korun. Musím říct, že zuby opravdu o něco vybělí. Ale ne nějak razantně. Ale známí mi říkali, že bych to používat neměla, protože ty levný bělící prostředky ničí zubní sklovinu. Bohužel sem si po měsíčním používání všimla, že mám zuby průsvitnější a přestala jsem to používat. A teď hledám něco vhodnějšího a finančně přístupného. Na hodně zahraničních blozích se objevují bělící kartáčky na zuby, ale u nás jsem to ještě neviděla.
Pokud i vy mátě nějaké zkušenosti s bělením zubů budu ráda, když mi napíšete :)






pátek 4. května 2012

Colour & go

Ahoj dneska Vám jen ukážu jaký jsem zvolila lak na nehty. Je od Essence z řady Colour & go, v odstínu 63 think pink. :)


           
         

středa 2. května 2012

Plavky 2012

Ahoj dneska Vám v rychlosti ukážu plavky, který jsem si pořídila. Opět se vrací střih plavek, které nosila i moje mamka. Jsou zvláštní v tom, že mají zakroucený vršek. Já jsem si je koupila v New Yorkeru. Myslím, že i minulí rok jsem je tam viděla, takže nejsou žádný horký hit. Ale strašně se mi líbí ta barva je to taková křiklavě oranžovo růžová, bohužel na fotce vypadají jako mdle růžové, foťák to lépe nezachytil.
A jaký typ plavek máte rádi vy?