neděle 29. dubna 2012

Obrázky ze včerejška

Ahoj dnes Vám ukážu jen pár fotek ze včerejšího dne. Protože bylo včera krásné počasí ( stejně jako dnes) tak jsem vyrazili na výlet. Navštívili jsme hrad Pernštejn.



Zatím krásný den a užívejte sluníčka :)

úterý 24. dubna 2012

Domácí masky na vlasy

Ahoj zdravím Vás.
A předem se omlouvám, že jsem nepřispívala, ale měla jsme menší potíže jak s internetem tak i s notebookem.

Dneska když jsem si umývala vlasy a předtím jim dopřála masku. Tak mě napadlo, že bych mohla na toto  téma napsat článek. Bude se vlastně týkat domácích masek na vlasy. Všechny suroviny najdete ve své kuchyni. Tyhle masky používám už dlouho a přivedla mě na ně moje babička , která si je sama dělávala. Ale i na internetu je jich spousta. Musím na úvod říct, že mám dlouhé vlasy a třepí se mi konečky. Dříve jsem si vlasy umyla, vyfoukala a vyžehlila nebo jsem si je nakulmovala.Nepoužívala jsem žádné sprej na ochranu proti žáru.  A tímhle jsem si vlasy docela zničila. Už asi tak rok si vlasy ani nefoukám, nežehlím a nekulmuji nechám je jen volně uschnout. A když si je chci natočit,  tak přes noc použiji papiloty. Ten rok si dělám samozřejmně masky na vlasy z domácích surovin. Úplně nejčastější, kterou si dělám je vlastně z lžíce medu, z lžíce olivového oleje, jednoho vajíčka a pár kapek citronu. Nechám hodinu působit na vlasech ( může být i přes noc ). A když se mi nechce dělat s celou maskou tak si na hodinu vetřu do vlasu jen samotný olivový olej. Musím říct, že se mi vlasy zlepšily. Dneska to dělím tak, že si dám na hodinu masku na vlasy, pak si je jdu umýt a nechám volně uschnout. Na internetu jsem hodně narazila na negativní komentáře na domácí masky. Maska se musí především umývat vlažnou vodou, aby se vám vajíčko ve vlasech nezdrclo. No a některé holky vlastně psali, že se jim vajíčko strašně zdrclo a nešlo vydělat, nebo, že jim vlasy potom páchnou. No S tím zdrcnutím se to stát může, ale s tím páchnutím musím říct, že ne.

Máte i vy nějaké skušenosti s domácími maskami ať už negativní nebo pozitivní?




pátek 13. dubna 2012

Pátek třináctého

Ahoj já Vás zdravím. V tenhle pro někoho nešťastný den :) Dnes je pátek třináctého a pro někoho to znamená den smůly, kdy se mu nic nedaří. Většinou v tento den lidé, kteří jsou pověrčiví nedělají žádné důležité práce, které by  mohli určitě kvůli tomuto dnu zkazit. Někde jsem četla, že se dnes omezuje lodní doprava. A letenky v tento den jsou mnohem levnější. Zato v sázkových kancelářích je nabito.  Když jsem byla malá nejvíce sem se v pátek třináctého bála černé kočky, která mi někde přeběhne přes cestu. A mě potom někde srazí auto. Dnes už nejsem pověrčivá a tohoto dnu se nijak nebojím. Dokonce jsem si třináctku oblíbila. A co vy jste pověrčivý nebo to nijak neřešíte?


úterý 10. dubna 2012

Nečekaný nákup

Ahoj já Vás zdravím po velikonočním pondělí. Doufám, že jste nedostali moc nařezáno :).
Chtěla bych Vám ukázat jen pár drobností , které jsem si koupila ještě před velikonocemi. Původně jsem chodila po obchodech jen jako doprovod, ale znáte to. Něco mi padlo do oko a říkala jsem si, že by byla škoda kdybych si to nekoupila. První věc kterou jsem zahlídla a dlouho dobu si chtěla pořídit byly "krosky". Další bylo modré sáčko, které mi udělalo ohromnou radost. Sice je od větnamců, ale hrozně se mi líbí. Nakonec jsme navštívili drogerii, kde měli poslední zboží za třicet korun, takže jsem si vzala stíny od Catrice v odstínu suflé. Zatím je to vše mějte se krásně :)





čtvrtek 5. dubna 2012

Výrazné nehty

Ahoj já vás zdravím. Chtěla bych vám ukázat moje dnešní nehty.
Zvolila jsem výraznější barvičku, která se mi na nehtech moc líbí. Použila jsem lak na nehty od miss sporty.
No co bych k tomu  řekla. Na víčku má napsané že vydrží až sedm dní ( velmi vtipná věta ). Mě nevydrží ani jeden den. Stačí, že jsi jdu párkrát umýt ruce a už se na konečcích nehtů začíná odlupovat. Tudíž když chci mít červeně nalakované nehty, musím mít pod ním gelovky jinak vůbec nevydrží. Na závěr barva se mi velice líbí , ale už si tenhle lak nikdy nekoupím.
A co vy máte zkušenosti s takovými laky?



pondělí 2. dubna 2012

Dermacol - Imperial make up

Ahoj

Dneska Vám jen ukážu co jsem koupila. Šla jsem si do drogerie pro make-up. A narazila jsem tam na make-up od Dermacolu Imperial  (který obsahuje výtažek z orchideje). Chtěla jsem zainvestovat do něčeho lepšího. Já ho mám teda v odstínu NUDE. Možná ten make up je určen pro takovou vyzrálejší pleť, ale chtěla jsem ho prostě zkusit. A dále jsem si koupila obyčejnou modrou Niveu na obličej.
Tak pokud máte zkušenosti s tímto make-up, tak určitě pište :)